30%

@SyafiqahZamberi bakal adik ipar akak tak jadi hahahahahaha πŸ˜‚ kawan jelah tapi tak macam dulu dah lol , k k dah move on dah

location_on

Kuantan,Pahang

schedule

Invalid date

30%

@jijxn_ akak yg jaga bilik tesis. hahaha

location_on

Labu

schedule

Invalid date

30%

@dokgosarihun First time kan akak malu hahaha

schedule

Invalid date

30%

hahahah, bengong laa akak akak kitorang 🀣🀣 https://t.co/zljpJ1bGsm

location_on

Pontian

schedule

Invalid date

20%

RT @amar_amaq: Yang mana ada area Bandar Perda, Bukit Mertajam nak try western food real taste. Boleh datang sini. Serious recommended. Har…

location_on

Petaling Jaya, Selangor

schedule

Invalid date

20%

Akak keje ni ha diam korangg hahahaa

location_on

Plentong

schedule

Invalid date

20%

@wooyuptg thank you, akak ;; ahh this pic gives me so much energy ;;u;; thank you <3

location_on

𝚐𝚌𝚏 Γ— πš”πš—πš—πš˜πšŸπšŠπšπš’πš˜πš—

schedule

Invalid date

20%

@archievemark ohh okay, thanks a lot! i should call u akak bcs u're older than me hewhew

schedule

Invalid date

-20%

@theycallmehank_ @evxrlxst Selamat kembali hadek.. lame nau menyepi..eh ke akak yg tak perasan

location_on

Kuala Lumpur, Wilayah Persekut

schedule

Invalid date

-10%

sorry akak saya tak ambik ye HAGGAAGGAHAHAH https://t.co/Wamo2dMQrC

schedule

Invalid date

-10%

@yooyjayed Sbb kita pun jatuh hati kat crush akak juga πŸƒπŸ’¨ *lari*

location_on

MALAYSIA

schedule

Invalid date