60%

@HafiszahHusin Hahaha itu lah kena datang time bebetul lapar orang cakap. Entah bila boleh akak pakwe ni yihhh hahahah

location_on

アイマン ✨

schedule

Invalid date

50%

@AceNasy Hii kak Nasyy. Hahaha akak selalu like tweet eda, akak tak cam eda ke apa? Ke akak main like je tweet org… https://t.co/UaaM8G5ftS

location_on

Kuala Lumpur

schedule

Invalid date

50%

Akak dm sy cpt. Sy nk beli. Akak xdek butang dm kak. Free promote sekali. Guys, spray produk ni best gila. Srs tak… https://t.co/isVIsSJ21b

schedule

Invalid date

40%

@dongwooisjjang wow biadap giler budak tu.. org tegur tu terima je la mintak maaf ke. susah sgt ke nak buat :( moga… https://t.co/W7jKcfSEhY

location_on

nwh's

schedule

Invalid date

30%

@MuhammadSyahmiJ Haha iyo. Akak gurau yo, tahu tak sumo 😌

schedule

Invalid date

30%

@mssyahira kak nak jadi agent cam akak cemana ehhh hahahah

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

30%

I love u akak nuns 💚 https://t.co/oDkdCTZiAf

schedule

Invalid date

30%

@RabiulNorzaini “Macam dia sorang je ada bf 😒” - akak bawang hahaha

schedule

Invalid date

20%

@qeshmeoutside hahaha dek , akak dapat soalan , “best ke raya SG ? dah la bukan kampung” every fucking yr ! bitch… https://t.co/74il9FCWcU

location_on

nyctophilia

schedule

Invalid date

-70%

i fucking hate men, today i went for a drink with a friend & when the guy serve our drink he winked at my friend. S… https://t.co/k9iVtPNCOs

location_on

Kuala Lumpur

schedule

Invalid date

-20%

kejap puan kejap miss kejap akak aduh susah siot

location_on

Dortmund

schedule

Invalid date

-10%

Wehhhh hahahahahahaha sorry akak tudung biru, saya terhibur😆😆 https://t.co/3S1ncisT8v

schedule

Invalid date