30%

RT @sundaeflower: Quick Giveaway [Batas Maksimal 00.00] Cukup RETWEET aja nanti aku pilih satu orang yang bisa dapat dua masker ini! Good…

location_on

Palembang, Sumatera Selatan

schedule

Invalid date

30%

RT @sundaeflower: Quick Giveaway [Batas Maksimal 00.00] Cukup RETWEET aja nanti aku pilih satu orang yang bisa dapat dua masker ini! Good…

location_on

Yogyakarta, Indonesia

schedule

Invalid date

30%

sori if aku borak ngan korang keluar loghat melaka. member keje ramai orang melaka. hahahah

location_on

Johor Bahru, Johor

schedule

Invalid date

20%

RT @farisshaaa: ni aku nak share sikit kepada sapa yang pakai celcome untuk korang dapat freebie tiap bulan feel free to rt https://t.co/…

location_on

Malacca, Malaysia

schedule

Invalid date

20%

RT @farisshaaa: ni aku nak share sikit kepada sapa yang pakai celcome untuk korang dapat freebie tiap bulan feel free to rt https://t.co/…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

20%

RT @_oazayakan: ✨✨ GIVEAWAY ✨✨ karena udah numpuk banget aku mau GA in novel aku RULES : 1. rt + likes 2. pilih 1 novel per-1 pict (total…

location_on

Lampung, Indonesia

schedule

Invalid date

20%

RT @farisshaaa: ni aku nak share sikit kepada sapa yang pakai celcome untuk korang dapat freebie tiap bulan feel free to rt https://t.co/…

location_on

johor bahru

schedule

Invalid date

10%

RT @NCTmenfess: /neoct/ Maaf nih sebelumnya, aku inget haechan pernah ngepost foto pas dream show. Di capt foto itu dia bilang mau ngasih n…

location_on

Jakarta, Indonesia

schedule

Invalid date

-70%

you know what? aku dah balas balik but rase serba salah😌 what wrong with me? bitch

location_on

Kuala Lumpur City, Kuala Lumpur Federal Territory

schedule

Invalid date

-30%

RT @knadrs: Sorry ea , dah 19 ni takda makna nak terhegeh kat kawan . Kau nak blah blah kau nak stay stay kau nak ngumpat ngumpat nak mampo…

location_on

Johor Bahru, Johor

schedule

Invalid date

-10%

RT @byunspea: I will do a DMUMT album GA but these are not sealed. Syarat: RT dan reply with your EXO bias. This ended 1 January as well. K…

schedule

Invalid date

-10%

RT @farisshaaa: bf : sayang malam ni i call eh me : (1:30 pagi) still waiting. aku call tak angkat bf : sorry sayang semalam tertido me :…

schedule

Invalid date

-10%

RT @farisshaaa: bf : sayang malam ni i call eh me : (1:30 pagi) still waiting. aku call tak angkat bf : sorry sayang semalam tertido me :…

location_on

Samarahan, Sarawak

schedule

Invalid date

-10%

RT @farisshaaa: bf : sayang malam ni i call eh me : (1:30 pagi) still waiting. aku call tak angkat bf : sorry sayang semalam tertido me :…

schedule

Invalid date