30%

RT @HafizIrfan_: Pernah tak? "kau kesian dekat someone ni, kau buat dia happy jaga hati dia. And one day dia buat kau sedih, layan kau mac…

location_on

malaysia

schedule

Invalid date

30%

So happy masak bareng anak-anak buat buka puasa cuma abis 6rb seorang. Udah dapet tumis kacang panjang & tahu, temp… https://t.co/sfSDnUdKYJ

location_on

Indonesia

schedule

Invalid date

30%

Member tak balik pastu dia pegi ronda sorang2 pastu kena kejar anjing hahaha pastu sempat lagi buat story kena keja… https://t.co/nPj2Yhjolm

schedule

Invalid date

30%

@zahirvh Hahahahaha oooo baru nak start ka hahaha okkkk. Saja tanya sbb dok buat thesis ni nak jumpa lecturer. Takp… https://t.co/IUk8EYTW51

location_on

Jitra, Kedah

schedule

Invalid date

30%

RT @patehahhh: Kalau dah buat yang terbaik tapi masih ditinggalkan bermaksud kita tak salah. Kita cuma salah jumpa orang. The best yet to c…

location_on

Keningau, Sabah

schedule

Invalid date

20%

@syaa_pea True. Malas nak buat apa2 pun harini. Rasanya sampai esok kot 😂😂

location_on

🇸🇬

schedule

Invalid date

10%

RT @qyscha_: This is a thread of my experience apa yg kita kena buat bila ahli keluarga kita meninggal dunia. Nak share sbb i rasa nak seba…

location_on

Imran ❤

schedule

Invalid date

10%

Aku nasihatkan orang yg tak dak ilmu ekonomi dengan ilmu akaun please refer orang yg ade knowledge jangan pung pang… https://t.co/pYIXUhyy4O

location_on

Ipoh - Arau - Merbuk

schedule

Invalid date

-30%

Game ni sumpah annoying. Mana ada masa nak drag drag sesatu bahan pastu waiting time sekejap sangat. APABENDA JUAL… https://t.co/P8fb49yhZ2

schedule

Invalid date

-20%

RT @Pendammm: Seteruk mana kesilapan yg kau dah pernah buat. Focus on the future & learns from your mistakes. What's done is done & move on…

schedule

Invalid date

-10%

jd inget td sore jalan liatin org beli takjil, ada 1 percakapan yg gw denger jelas "ayo mas yg manis2 buat buka" "… https://t.co/PxqUyLqwAK

schedule

Invalid date

-10%

RT @EhAjikk: Dulu dia terhegeh kat kau. Dia tahan dengan ego kau tapi kau layan dia macam sampah. Sekarang, dia stop buat semua tu. Kenapa…

location_on

England, United Kingdom

schedule

Invalid date