50%

RT @liyasurayaa: i nak tidur ni you taknak cakap something beautiful can make my night such as blessed ke takkan like je takkan scroll je !…

schedule

Invalid date

30%

@dayangnas Mulut kurang ajar then cakap: lol ramainya triggered. Pundek

location_on

MLK/MY

schedule

Invalid date

20%

RT @nadzirahhhhhhhh: Simple but cantik ! Betullaaa orang cakap less is better !! ❣️💞 https://t.co/zYRQDLhTJp

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

10%

Although kau cakap “tak semua macam tu” berjuta kali pun. I hv trust issue so yeah, susah nak percaya orang. Sorry eh not sorry raklu

location_on

Puteri’s ♥️

schedule

Invalid date

10%

RT @vodkadaddy: Malay Malaysians are so petty for no reason over food like ok we get it nasi lemak belongs to yall, chendol belongs to yall…

location_on

Singapore

schedule

Invalid date

-60%

whenever i m too nervous or too scared or too sad on something, my mom once said, kalau nak mengeluh, nak cerita m… https://t.co/RL8zKvszmh

location_on

Ireland

schedule

Invalid date

-60%

RT @IblisTerlaknat: Salam Bang Ib. Sekadar nak rant. Bang, aku brlerada pada rasa rasa hidup aku loser teruk. Selama ni aku dok cari maca…

location_on

Cambridge, England

schedule

Invalid date

-30%

RT @hilmikhai_: Communication is the key. Bila something bad happened, cakap and luahkan semua. Bukan terus pergi macam tu je 😌 sakit tahu

schedule

Invalid date

-30%

RT @hilmikhai_: Communication is the key. Bila something bad happened, cakap and luahkan semua. Bukan terus pergi macam tu je 😌 sakit tahu

location_on

KB | TGG | KL

schedule

Invalid date

-30%

RT @hilmikhai_: Communication is the key. Bila something bad happened, cakap and luahkan semua. Bukan terus pergi macam tu je 😌 sakit tahu

location_on

Perak, Malaysia

schedule

Invalid date

-30%

RT @hilmikhai_: Communication is the key. Bila something bad happened, cakap and luahkan semua. Bukan terus pergi macam tu je 😌 sakit tahu

location_on

AidielAmeer's 💕

schedule

Invalid date

-30%

RT @hilmikhai_: Communication is the key. Bila something bad happened, cakap and luahkan semua. Bukan terus pergi macam tu je 😌 sakit tahu

location_on

Perlis, Malaysia

schedule

Invalid date

-30%

RT @hilmikhai_: Communication is the key. Bila something bad happened, cakap and luahkan semua. Bukan terus pergi macam tu je 😌 sakit tahu

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-30%

RT @hilmikhai_: Communication is the key. Bila something bad happened, cakap and luahkan semua. Bukan terus pergi macam tu je 😌 sakit tahu

location_on

MY

schedule

Invalid date

-30%

RT @hilmikhai_: Communication is the key. Bila something bad happened, cakap and luahkan semua. Bukan terus pergi macam tu je 😌 sakit tahu

schedule

Invalid date

-30%

RT @hilmikhai_: Communication is the key. Bila something bad happened, cakap and luahkan semua. Bukan terus pergi macam tu je 😌 sakit tahu

location_on

Kedah, Malaysia

schedule

Invalid date

-20%

RT @aishah_rusdi: There you go. So nnti jgn misunderstood bila org cakap nk pi pulau, hg dok buat raplah " eh kau bkn mmg dah dduk pulau p…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-20%

RT @aishah_rusdi: There you go. So nnti jgn misunderstood bila org cakap nk pi pulau, hg dok buat raplah " eh kau bkn mmg dah dduk pulau p…

location_on

KDH & PNG

schedule

Invalid date

-20%

RT @aishah_rusdi: There you go. So nnti jgn misunderstood bila org cakap nk pi pulau, hg dok buat raplah " eh kau bkn mmg dah dduk pulau p…

schedule

Invalid date

-10%

Dulu orang duk cakap tak alert. Pastu dah tak tahu mula la tanya itu ini kat orang lain💆🏻‍♂️

location_on

Tampines, Singapore 521110

schedule

Invalid date

-10%

Less than 3 hours diaorang cakap nak pergi kolam air panas and theres me stuck here and alive.

location_on

neverland

schedule

Invalid date

-10%

Kalau dah taknak, cakap. stop buat orang berharap🙇

schedule

Invalid date