30%

RT @KakiTravels_: Ramai yang tanya apa yg best dekat Penang. So kat sini ada list beberapa tempat makan & tempat yg korang kena pergi bila…

location_on

Pinang, Malaysia

schedule

Invalid date

30%

RT @jannr_: kesian dekat diri sendiri bila I tried my best to be nice to everyone but people spread bad rumours about me to everyone 😌

schedule

Invalid date

30%

RT @KakiTravels_: Ramai yang tanya apa yg best dekat Penang. So kat sini ada list beberapa tempat makan & tempat yg korang kena pergi bila…

location_on

Kuala Lumpur Federal Territory

schedule

Invalid date

30%

Sejak bergaduh ni, bf aku asik cakap i love you daripada tadi hahahaha bagus lah kalau makin sayang 7 tahun dengan… https://t.co/ymoMH6f9fJ

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

30%

RT @MuhamadSyfiq: Kesian dekat diri sendiri bila i tried my best to be nice to everyone but people spread bad rumours about me to everyone.

location_on

Kelantan Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @mimieeeaisyahh: al fatihah muhammad farhan, even i still cant accept , but i need to right. i will kept all ur secret with me! lepasni…

location_on

Malacca,MY

schedule

Invalid date

-10%

RT @SajaSembang: Disebabkan perangai dia je kita jadi tawar hati. Everyone has their own limits, sayang macam mana pun, cinta macam mana pu…

location_on

Kuala Lumpur, Wilayah Persekut

schedule

Invalid date

-10%

RT @SajaSembang: Disebabkan perangai dia je kita jadi tawar hati. Everyone has their own limits, sayang macam mana pun, cinta macam mana pu…

location_on

ipoh,perak

schedule

Invalid date

-10%

RT @HermyRahim: Serious lah kau provoke macam ini dekat menteri? Aduh menteri kot :( https://t.co/JGVBEvBPXA

location_on

Batipuh, Indonesia

schedule

Invalid date

-10%

RT @fahrulhudzamin: you cannot hate this view until kau kena panggil dengan officer dan dia tanya "kau nak mampus ke sandar dekat situ ha k…

location_on

Cambridge, England

schedule

Invalid date

-10%

RT @liyanaLunia: Bagus jugak rupanya suhaimi saad ni membongak dekat fb. Celik biji mata menghadap FB hari² sampai ibu anti vaksin dulu pun…

location_on

Gryffindor ⚯͛

schedule

Invalid date