50%

Paling dekat dengan Heechul Super Junior,Heechul pun pernah bilang Sulli jangan berubah (tetep cute & lugu) terus S… https://t.co/sUiP36ftNo

location_on

#SulliUnited #SMentGlobal

schedule

Invalid date

30%

RT @HermyRahim: Kalau ada rezeki aku layan final dekat Hanoi je lah. Mungkin final di Bukit Jalil untuk adik ni. Moga Malaysia bagi good re…

location_on

Kuala Lumpur Federal Territory

schedule

Invalid date

20%

RT @kudamiahusna02: Girls school jer boleh rasa macam mana bebasnya kami dalam sekolah. We can show our true colours dekat member, gelak m…

location_on

Perak Darul Ridzuan

schedule

Invalid date

20%

RT @kudamiahusna02: Girls school jer boleh rasa macam mana bebasnya kami dalam sekolah. We can show our true colours dekat member, gelak m…

location_on

#INTISAARispriority

schedule

Invalid date

20%

RT @BroGula: Nak tengok someone tu ikhlas dekat kita. Bila kita buat salah. Dia still stay. Forgive & accept who you are.

location_on

duduk rumah je

schedule

Invalid date

20%

RT @kudamiahusna02: Girls school jer boleh rasa macam mana bebasnya kami dalam sekolah. We can show our true colours dekat member, gelak m…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

20%

RT @kudamiahusna02: Girls school jer boleh rasa macam mana bebasnya kami dalam sekolah. We can show our true colours dekat member, gelak m…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

20%

RT @kudamiahusna02: Girls school jer boleh rasa macam mana bebasnya kami dalam sekolah. We can show our true colours dekat member, gelak m…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

20%

RT @kudamiahusna02: Girls school jer boleh rasa macam mana bebasnya kami dalam sekolah. We can show our true colours dekat member, gelak m…

location_on

batu pahat 🎉

schedule

Invalid date