50%

@blsieee @fps961025 Ayy joke delete ko na hahahah

location_on

Batangas City, Calabarzon

schedule

Invalid date

40%

twitter will delete completely if i don't log back in after a month so hello. how are you guys? i hope yall doing fine! ☺️

location_on

🇮🇩

schedule

Invalid date

40%

@iammicsss Delete this tweet lmao

schedule

Invalid date

20%

@RageElixir delete my minecraft app but when i saw your video it's so very coo,fun,amazing and other like your always playing minecraft at

schedule

Invalid date

20%

RT @LarryTheBigBear: Felt cute in this might delete later. https://t.co/LrljjT3VyQ

location_on

:thinking:

schedule

Invalid date

20%

Delete din agad eh. Pffft corny ace ha

location_on

lōst in a reverie

schedule

Invalid date

10%

RT @SilverxStardust: Just something I made, bc It won't happen in real life 😭😍 Ps. I can delete it if you want... #The100 #UnityDays2018 h…

location_on

NY, USA

schedule

Invalid date

10%

@canarymission Please delete

schedule

Invalid date

10%

RT @BTSARMY_Salon: "Not 100% sure but it is said that a voting rate decreases if you delete the SMA app. Please don't delete the app until…

location_on

hope world 🌸

schedule

Invalid date

10%

RT @BTSARMY_Salon: "Not 100% sure but it is said that a voting rate decreases if you delete the SMA app. Please don't delete the app until…

schedule

Invalid date

10%

RT @BTSARMY_Salon: "Not 100% sure but it is said that a voting rate decreases if you delete the SMA app. Please don't delete the app until…

location_on

France

schedule

Invalid date

10%

RT @md98_x: Half of me wants to delete social media, forget about everyone, stop caring and live in happiness but the other half doesn’t wa…

location_on

Manchester, England

schedule

Invalid date

10%

Am I going to delete this: yes https://t.co/e5ZXbN5VaR

location_on

Tucson, AZ

schedule

Invalid date

-50%

@eys_al @PopCrave @Camila_Cabello @youngthug DELETE CUNT!

location_on

New York, USA

schedule

Invalid date

-30%

RT @benabyad: "[Nothing happens] to Israelis who publish a status calling for killing Palestinians. But if Palestinians post any news about…

schedule

Invalid date

-30%

RT @sofi_zai: Okay ni tips nak bagi crush hampa tackle hampa. Hampa send mesej kat ws pastu delete cepat cepat so nanti dia jadi “This mess…

location_on

Rawang, Selangor

schedule

Invalid date

-30%

RT @benabyad: "[Nothing happens] to Israelis who publish a status calling for killing Palestinians. But if Palestinians post any news about…

location_on

pr4ys 4 GaZa

schedule

Invalid date

-30%

RT @benabyad: "[Nothing happens] to Israelis who publish a status calling for killing Palestinians. But if Palestinians post any news about…

location_on

Tolitoli

schedule

Invalid date

-30%

RT @sofi_zai: Okay ni tips nak bagi crush hampa tackle hampa. Hampa send mesej kat ws pastu delete cepat cepat so nanti dia jadi “This mess…

location_on

Pinang, Malaysia

schedule

Invalid date

-30%

this tweet is so unbelievably disgusting, I cannot even begin to fathom the stupidity of this girl (and the idiots… https://t.co/tPdPvxA3l7

location_on

zarmani👯

schedule

Invalid date

-30%

RT @sofi_zai: Okay ni tips nak bagi crush hampa tackle hampa. Hampa send mesej kat ws pastu delete cepat cepat so nanti dia jadi “This mess…

location_on

pmkalaunaktahu.co

schedule

Invalid date

-30%

RT @sofi_zai: Okay ni tips nak bagi crush hampa tackle hampa. Hampa send mesej kat ws pastu delete cepat cepat so nanti dia jadi “This mess…

location_on

Seremban-SI

schedule

Invalid date

-30%

RT @sofi_zai: Okay ni tips nak bagi crush hampa tackle hampa. Hampa send mesej kat ws pastu delete cepat cepat so nanti dia jadi “This mess…

location_on

bangi,selangor

schedule

Invalid date

-30%

RT @sofi_zai: Okay ni tips nak bagi crush hampa tackle hampa. Hampa send mesej kat ws pastu delete cepat cepat so nanti dia jadi “This mess…

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

-30%

RT @sofi_zai: Okay ni tips nak bagi crush hampa tackle hampa. Hampa send mesej kat ws pastu delete cepat cepat so nanti dia jadi “This mess…

location_on

Ig : Zaidatul_Razali

schedule

Invalid date

-30%

RT @sofi_zai: Okay ni tips nak bagi crush hampa tackle hampa. Hampa send mesej kat ws pastu delete cepat cepat so nanti dia jadi “This mess…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-30%

RT @sofi_zai: Okay ni tips nak bagi crush hampa tackle hampa. Hampa send mesej kat ws pastu delete cepat cepat so nanti dia jadi “This mess…

location_on

Perak, Malaysia

schedule

Invalid date

-30%

RT @sofi_zai: Okay ni tips nak bagi crush hampa tackle hampa. Hampa send mesej kat ws pastu delete cepat cepat so nanti dia jadi “This mess…

location_on

California, USA

schedule

Invalid date

-30%

RT @sofi_zai: Okay ni tips nak bagi crush hampa tackle hampa. Hampa send mesej kat ws pastu delete cepat cepat so nanti dia jadi “This mess…

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

-30%

RT @sofi_zai: Okay ni tips nak bagi crush hampa tackle hampa. Hampa send mesej kat ws pastu delete cepat cepat so nanti dia jadi “This mess…

location_on

Johor

schedule

Invalid date

-30%

RT @benabyad: "[Nothing happens] to Israelis who publish a status calling for killing Palestinians. But if Palestinians post any news about…

location_on

South Florida

schedule

Invalid date

-30%

RT @benabyad: "[Nothing happens] to Israelis who publish a status calling for killing Palestinians. But if Palestinians post any news about…

location_on

Nürnberg, Deutschland

schedule

Invalid date

-20%

RT @TrillxLove: I will watch allllllll of your snaps on your birthday and not tell you happy birthday. Bitch if you ain’t tell me happy bir…

schedule

Invalid date

-20%

@amckeeganMEN @greenfarmer008 @ManUtdMEN Delete your tweet, green farmer. Or apologise. Though doubt you have any m… https://t.co/MkaX7iaB6r

location_on

Manchester

schedule

Invalid date

-20%

LMFAOOOOOOO delete this nonsense https://t.co/0Cj6GpCOSg

location_on

containerd

schedule

Invalid date

-20%

RT @samuelluckhurst: @amckeeganMEN @greenfarmer008 @ManUtdMEN Delete your tweet, green farmer. Or apologise. Though doubt you have any mann…

location_on

Dublin Ireland

schedule

Invalid date

-20%

RT @samuelluckhurst: @amckeeganMEN @greenfarmer008 @ManUtdMEN Delete your tweet, green farmer. Or apologise. Though doubt you have any mann…

location_on

THEATRE OF DREAMS

schedule

Invalid date

-20%

Kau dh x pnting tpi aku xmok block. ntahla ku rs cam main block² tok kjam. So aku delete jkla numb kau. Nelah tauk… https://t.co/0nc2IYI95g

location_on

Kuching, Sarawak

schedule

Invalid date

-20%

RT @TrillxLove: I will watch allllllll of your snaps on your birthday and not tell you happy birthday. Bitch if you ain’t tell me happy bir…

location_on

Greensboro

schedule

Invalid date

-20%

@mxndesftjacks @waxfxa Ah il a delete oui, mais je vois encore c'est bizarre https://t.co/IjX7d0MRJ8

schedule

Invalid date

-10%

Maybe God would've been soo upset tht he would only delete female human species ?😭 https://t.co/9PvZm5j0rQ

location_on

My Own Lane 👊

schedule

Invalid date

-10%

RT @Mama_Bridgie: Maybe God would've been soo upset tht he would only delete female human species ?😭 https://t.co/9PvZm5j0rQ

location_on

Error404 : Not Found

schedule

Invalid date

-10%

RT @Allmighty_Lip: Girls are sooo dramatic Everything is "Bye" "Delete my number" "Blocked" "You won't hear from me anymore" "K Im Done" 😂😂…

location_on

snap: chiantiifreeman

schedule

Invalid date

-10%

Ayat paling seram keluar daripada mulut adik aku bila gaduh sbb delete series link drama aku record tadi. ‘Tak pay… https://t.co/ydxBFdmZaA

schedule

Invalid date

-10%

ترا عادي اليوم اضحك معاكم و باجر block و delete، چذي أنا مالي أمان

schedule

Invalid date

-10%

RT @YougottaLoveKaz: Maybe it’s childish but I don’t give men the opportunity to explain themselves anymore. I delete the number or block…

location_on

South

schedule

Invalid date

-10%

@AskAIB No I was advising that person who put their bank account details on Twitter to delete off there !

location_on

castlebar,mayo

schedule

Invalid date

-10%

RT @Friendstagram: Delete your ex, shutdown your crush, format your past, program your heart and restart your lovelife.

location_on

Santiago City, Cagayan Valley

schedule

Invalid date

-10%

RT @Allmighty_Lip: Girls are sooo dramatic Everything is "Bye" "Delete my number" "Blocked" "You won't hear from me anymore" "K Im Done" 😂😂…

schedule

Invalid date