30%

Haha.. Ntar kluar lg kata kunci "dungu", isi kepala gk se level dgn saya.. Yg sabar pak @RustamIbrahim cm dia yg i… https://t.co/wVIBO6hyb0

location_on

Kebayoran Lama

schedule

Invalid date

30%

@aflqah @__Shabbir Yummy cuba bayangkan daun pisang yg mamak tu pegang dgn tak basuh tangan lepas kencing 😆

location_on

UniKL MIIT

schedule

Invalid date

10%

RT @fvrishvkimi: guys first of all aku mnta maaf klau terasa dgn post aku ni. just nak share je apa yg aku baca di fb . pada pendapat aku d…

location_on

Kuching, Sarawak

schedule

Invalid date

-50%

Bitch gila perempuan/pondan yang vidcall dgn syfq tu, nampak sangat all questions and requests dia tu utk malukan syfq 🌚

location_on

Sabak Bernam, Selangor

schedule

Invalid date

-20%

maren p public library dgn yed siapkan finance tp still stuck.

schedule

Invalid date

-10%

@mantomJHR Ehh...u tak tau ke? Saya dah block dia sejak dia panggil & hina saya mcm2 malah lebih teruk dia hina & m… https://t.co/u0gBn2Wwrp

location_on

Kajang, Selangor

schedule

Invalid date