40%

off dulu dr twitter krn mingdep uas. wish me luck and see u on wednesday 😜🙏🏻

schedule

Invalid date

30%

RT @qyscha_: Dulu calon best female group 2NE1 , SNSD, 4Minutes, After School Sekarang Blackpink, Twice, Red Velvet, Mamamoo Rindu legen…

schedule

Invalid date

30%

RT @qyscha_: Dulu calon best female group 2NE1 , SNSD, 4Minutes, After School Sekarang Blackpink, Twice, Red Velvet, Mamamoo Rindu legen…

schedule

Invalid date

30%

RT @qyscha_: Dulu calon best female group 2NE1 , SNSD, 4Minutes, After School Sekarang Blackpink, Twice, Red Velvet, Mamamoo Rindu legen…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

30%

ternyata kantorku lovable sekali, dulu terlalu cepat menilai

location_on

nomaden

schedule

Invalid date

30%

RT @qyscha_: Dulu calon best female group 2NE1 , SNSD, 4Minutes, After School Sekarang Blackpink, Twice, Red Velvet, Mamamoo Rindu legen…

schedule

Invalid date

30%

@nabiladuladi Hahaha dia dari dulu kpopers tegar kot mana la anak anak tk ikut 😂😂

schedule

Invalid date

30%

RT @qyscha_: Dulu calon best female group 2NE1 , SNSD, 4Minutes, After School Sekarang Blackpink, Twice, Red Velvet, Mamamoo Rindu legen…

location_on

where where u lah

schedule

Invalid date

30%

RT @qyscha_: Dulu calon best female group 2NE1 , SNSD, 4Minutes, After School Sekarang Blackpink, Twice, Red Velvet, Mamamoo Rindu legen…

location_on

Introvert

schedule

Invalid date

30%

RT @qyscha_: Dulu calon best female group 2NE1 , SNSD, 4Minutes, After School Sekarang Blackpink, Twice, Red Velvet, Mamamoo Rindu legen…

schedule

Invalid date

30%

@b4iduri @qyscha_ Actually dulu pun fans diorang gaduh je hahaha especially sone and blackjack

location_on

tae’s

schedule

Invalid date

30%

RT @qyscha_: Dulu calon best female group 2NE1 , SNSD, 4Minutes, After School Sekarang Blackpink, Twice, Red Velvet, Mamamoo Rindu legen…

location_on

Terengganu, Hogwarts

schedule

Invalid date

30%

RT @qyscha_: Dulu calon best female group 2NE1 , SNSD, 4Minutes, After School Sekarang Blackpink, Twice, Red Velvet, Mamamoo Rindu legen…

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

20%

RT @BroNyoo: Dear future engineer.. Waktu study dulu aku juga termakan dengan kata kata “bukan engineer lah klau x buat kerja last minute”…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

20%

RT @MuizRazakMR: Arwah datuk dulu pernah buat lawak: pekerjaan apa paling berani? Kitorg beradik jawab la polis askar etc. Datuk be like:…

location_on

Terengganu - Perak - Selangor

schedule

Invalid date

20%

Jaman dulu kalo greetings atau dadah dadah itu ngeliat tangan atau orang yang sapa dan di sapa. Jaman sekarang gre… https://t.co/PDpEIZ58Zn

schedule

Invalid date

20%

RT @MuizRazakMR: Arwah datuk dulu pernah buat lawak: pekerjaan apa paling berani? Kitorg beradik jawab la polis askar etc. Datuk be like:…

location_on

Maahad Pesantren Haji Wahhab

schedule

Invalid date

20%

RT @MuizRazakMR: Arwah datuk dulu pernah buat lawak: pekerjaan apa paling berani? Kitorg beradik jawab la polis askar etc. Datuk be like:…

location_on

34000 - 02100

schedule

Invalid date

20%

RT @MuizRazakMR: Arwah datuk dulu pernah buat lawak: pekerjaan apa paling berani? Kitorg beradik jawab la polis askar etc. Datuk be like:…

location_on

Kuantan, Pahang

schedule

Invalid date

20%

RT @MuizRazakMR: Arwah datuk dulu pernah buat lawak: pekerjaan apa paling berani? Kitorg beradik jawab la polis askar etc. Datuk be like:…

location_on

kelantanese mix melakanese

schedule

Invalid date

20%

RT @MuizRazakMR: Arwah datuk dulu pernah buat lawak: pekerjaan apa paling berani? Kitorg beradik jawab la polis askar etc. Datuk be like:…

location_on

atas dunia

schedule

Invalid date

10%

RT @mommydelisha: Yang ke Stasiun Bogor, boleh lah timbang badan dulu di Bapak Toing, 3 ribu rupiah saja. Saya sudah izin foto dan share fo…

location_on

📍Daerah Istimewa Yogyakarta

schedule

Invalid date

-10%

RT @malaysiandude: Busy macam mana pun,korang jangan ignore pasangan korang.Tak kisah la macam mana pun jgn ignore Yes, you all have your…

location_on

Klang

schedule

Invalid date