40%

@Star7Siya @Kat_zoid Hahahahahaha hayi maan. Didnt we win league cup in 2012 or you guys also subscribe to RickyRick maths? 😂😂😂

location_on

Port Elizabeth

schedule

Invalid date

40%

RT @BoRhapMovie: ✨#StompForQueen!✨ Fox is making a donation to @The_MPT! Celebrate by RT'ing this video or share with us your very own “Sto…

location_on

US citizen

schedule

Invalid date

30%

@azniiida Ado jah gambar mu kat profile aku, nok ko? Haha

location_on

Kelantan, Malaysia

schedule

Invalid date

30%

@KingWorld_ me too but with Aldridge, my first choice was AD/Horford. Idk why KAT that high lol

location_on

5th dimension.

schedule

Invalid date

30%

The bes thing about keje insurans ni mcam keje bank bonus n benefit byakk..cuma fresh graduate rmai yg x tau ..inga… https://t.co/sO62alvj3N

location_on

Subang Jaya, selangor

schedule

Invalid date

30%

Happy birthday angel baby 💕💕💕 @ygofficialblink https://t.co/DzSR7vK8LY

location_on

Wherever BTS is at

schedule

Invalid date

30%

RT @_natashaanuar: Ada another package yang dapat cake, balloons & photographer for only RM200. Best kan? Cari kat IG: cremeandcrumbs http…

schedule

Invalid date

30%

Nagpapa andar si vakluh! Haha

location_on

Manila City

schedule

Invalid date

30%

@mek_konah Haha. Maksud kat sini, kalau tak pasang curtain dalam bilik. Tak berani laa nak beronani. Sebab orang bo… https://t.co/JSMbgLRFLE

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

20%

RT @kkathairein: papa: ano yan? *sees period stains* 8 yo bro: regla ni ate kat papa: yuuuckkk 8yo bro: ANONG YUCK DYAN HA? EH MAY GANYAN N…

location_on

sikretongggg malupeetttt 🇵🇭

schedule

Invalid date

20%

RT @MonCheriUne: anyone yang nk pergi 🇰🇷 this year boleh laa beli this T-money. better beli dari sekarang, sbb kalau beli kat sana takut ke…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

20%

Similarities tu tak jadi masalah la sbb badge mmg byk inspired by. Yang aku jadi pelik kenapa dia skew shield dia m… https://t.co/lAnQVmtn2k

schedule

Invalid date

20%

RT @ulat_bulu_bulu: Balik rumah lepas makan kat rumah nenek be like : https://t.co/CWMQcvTUSW

schedule

Invalid date

-60%

RT @FlackItsAika: i hate cicak yang lupa diri pastu nak jalan jalan kat lantai la meja la like bitCH just stay on the ceiling takyah nak me…

location_on

kdrama and kpop are bae 💕

schedule

Invalid date

-60%

RT @FlackItsAika: i hate cicak yang lupa diri pastu nak jalan jalan kat lantai la meja la like bitCH just stay on the ceiling takyah nak me…

schedule

Invalid date

-60%

RT @FlackItsAika: i hate cicak yang lupa diri pastu nak jalan jalan kat lantai la meja la like bitCH just stay on the ceiling takyah nak me…

schedule

Invalid date

-60%

RT @FlackItsAika: i hate cicak yang lupa diri pastu nak jalan jalan kat lantai la meja la like bitCH just stay on the ceiling takyah nak me…

schedule

Invalid date

-10%

@sylviawitteman Ik weet nog steeds niet wie nu steeds "o, sorry hoor" zegt. Jij of de kat? En waarom?

location_on

Apeldoorn

schedule

Invalid date

-10%

@Prakash_hindus lag rah ki is time NDTV bhakto ko kat khub rha h. lekin sab se jayad mullo se apne bahan betiyo ko… https://t.co/Gr30ewd9ms

location_on

Gaya, India

schedule

Invalid date

-10%

ok nak gamble follow crush kat ig ni . harap2 berjaya lah 🙂

schedule

Invalid date

-10%

idk lah but orang ingat best kot or biasa je kot ada anxiety disorder ni but hello tnggulah kena kat diri sendiri nanti

location_on

Petaling Jaya, Selangor

schedule

Invalid date