80%

@NazirullFarhann Yeap kat pj pun asa tapi parking susah ya rabbi hahahah but tomyam and assam fish dia pun superb g… https://t.co/RNvuVsWP8m

location_on

Subang Jaya

schedule

Invalid date

30%

@aziedovey hahaha dia tinggi zie. 😂 Nnti kalau dia over sgt. fatin bgi sket ilmu2 TTS kat dia. hahaha 💪🏻

location_on

Melaka, Malaysia

schedule

Invalid date

30%

Buku apa yang best nak bagi kat student psikologi? Cc @n_azzurajafri

schedule

Invalid date

20%

RT @SuhanMovies: Kami ada 2 novel nak bagi kat korang setiap minggu! Nak jugak? Senang je, korang just tweet je apa yg korang nak. Pastu jg…

location_on

kepala batas,pulau pinang

schedule

Invalid date

20%

RT @nzrxxx: Aku mampu sedekah kat hg yassin, doa jelah ipan yang lain semua kuasa & bantuan Allah 🤲🏼 Be strong bro 💪🏻

location_on

Kulim, Kedah

schedule

Invalid date

20%

Winifred Marie Swear-Clutario shared a memory MORE KINGDOM WARRIORS REPORTING ON ELECTION 2016! Lance Wallnau share… https://t.co/LSPkPN5tNy

location_on

California

schedule

Invalid date

20%

Tapi orang sebelah aku selalu ingatkan; “If rezeki awak bukan kat sini, it is okay. Mungkin kat luar sana. Be proud… https://t.co/43EUO3DY7d

location_on

Leeds, England

schedule

Invalid date

10%

Alaaa baik nya abg diaa. Mesti dia protect habis habisan kat adik dia. https://t.co/DjReDlk2EX

location_on

Kuala Lumpur

schedule

Invalid date

-100%

RT @confuseddarlin: “I just need some dick, I just need some love....tired of fuckin with these lame niggas, baby I just need A thug.” http…

schedule

Invalid date

-40%

aku boring tu kat story ig merepek, kat twitter merepek. sorry lahh

location_on

Bumi tuhan

schedule

Invalid date

-30%

@realtwitcourt Hm, die kat is dus niet vernoemd naar Verstappen? ;-)

location_on

Zeist/Den Dolder, NL

schedule

Invalid date

-20%

RT @KodakBlack1k: I’m Staying Positive But It’s Fuck Y’all

location_on

charleston, sc

schedule

Invalid date

-20%

When will my husband return from war

location_on

👻Ghost Town👻

schedule

Invalid date

-10%

RT @feeqaa_: “Nak makan kat mne?” “Kat mulut” “Betul2 laa” Say no more 😂 https://t.co/gYGBekVAbs

location_on

Petaling Jaya, Selangor

schedule

Invalid date