40%

Ali safely landed in Kota Bharu 😘 . Alhamdulillah dia well behave..siap boleh selfie lg ya dik..hehe good boy lah a… https://t.co/rfY6qNz7v2

location_on

Kota Bharu

schedule

Invalid date

30%

RT @hilmikhai_: Mana lah tahu kan , tiap2 hari tulis “ily” ( i love you) . Sampai lah satu hari “ily” (im leaving you) . Nampak sama ta…

schedule

Invalid date

30%

@onlyirfanhamzah Jangan step tak tahu lah lol

schedule

Invalid date

30%

RT @hilmikhai_: Mana lah tahu kan , tiap2 hari tulis “ily” ( i love you) . Sampai lah satu hari “ily” (im leaving you) . Nampak sama ta…

schedule

Invalid date

30%

RT @hilmikhai_: Mana lah tahu kan , tiap2 hari tulis “ily” ( i love you) . Sampai lah satu hari “ily” (im leaving you) . Nampak sama ta…

location_on

Puncak Alam

schedule

Invalid date

30%

RT @hilmikhai_: Mana lah tahu kan , tiap2 hari tulis “ily” ( i love you) . Sampai lah satu hari “ily” (im leaving you) . Nampak sama ta…

location_on

ig; i.nfarahyn

schedule

Invalid date

30%

RT @Apeksdurex: Bila kawan ko minta shazam lagu , tapi dia bg hint yang tktau lirik dia . dia bg bunyi je tp tak membantu hahaha ini lah ja…

location_on

Subang Jaya

schedule

Invalid date

30%

@izzatrazi tu lah sekarang boleh mencarut di alam maya saja hahaha!

location_on

Johor Bahru

schedule

Invalid date

30%

RT @hilmikhai_: Mana lah tahu kan , tiap2 hari tulis “ily” ( i love you) . Sampai lah satu hari “ily” (im leaving you) . Nampak sama ta…

location_on

PENANG | PALESTINE

schedule

Invalid date

30%

RT @hilmikhai_: Mana lah tahu kan , tiap2 hari tulis “ily” ( i love you) . Sampai lah satu hari “ily” (im leaving you) . Nampak sama ta…

schedule

Invalid date

30%

RT @hilmikhai_: Mana lah tahu kan , tiap2 hari tulis “ily” ( i love you) . Sampai lah satu hari “ily” (im leaving you) . Nampak sama ta…

schedule

Invalid date

20%

RT @alangnordin: Worth it !! Sesiapa yang suka beli baju tshirt plain uniqlo tu simpan lah packaging dia. Nampak function dia time hujan ,…

location_on

Chen's pocket

schedule

Invalid date

20%

RT @alangnordin: Worth it !! Sesiapa yang suka beli baju tshirt plain uniqlo tu simpan lah packaging dia. Nampak function dia time hujan ,…

location_on

hati awak

schedule

Invalid date

10%

RT @ameerfirdauss: Kesian bodo member aku sorang ni. 😭😭. Tolong lah beliau please please please aku merayu 😭😭 https://t.co/llIn75aeKF

location_on

Italy, Roma

schedule

Invalid date

10%

@AzwanAwalludin Y You are capable of it lah azwan ..

schedule

Invalid date

10%

@Syamanieee Depend on situation, kalau win win situation maybe tak. But kalau dia marah for something yang bad, say… https://t.co/OpSHnC3Y9K

schedule

Invalid date

-50%

RT @ajibtoo: Lantak kau lah nak makan spaghetti carbonara tambah cheese tapi jangan sesekali kau letak cheese dalam nasi lemak. I'll kill y…

location_on

Amsterdam, The Netherlands

schedule

Invalid date

-30%

What a bad year lah for me 😔

schedule

Invalid date

-30%

Warning letter kuning pun dapat B okay lah. Tapi babi jugak lah.

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-20%

I don't want people to think that I'm so desperate to find a boyfriend or a husband. I do talk about boys but not e… https://t.co/WZB01MMhoR

location_on

Temerloh, Pahang

schedule

Invalid date

-10%

RT @Sabiroshi: “Boleh jawab dak exam tadi?” “Okay lah, susah jugak” “Tu lah, soalan no. 17 tricky sikit” “17? Bukan semua ada 15 soalan…

location_on

Earth

schedule

Invalid date

-10%

RT @sherilaida: awakk jangan lah. awak dah bagi sy fake hope tauu.... https://t.co/Oy3WqmaYpI

location_on

Papar, Sabah

schedule

Invalid date