30%

@syuddd_ Kereta tu masih bertahan. Boleh je nak drive lagi. Kereta kesayangan tu syud ada waktu senang susah haha.… https://t.co/XCletFEa0p

location_on

43200, Cheras

schedule

Invalid date

20%

RT @karrotgold: Untuk Sephora pun kita ada 4 giveaway: -RM250 gift card x 4 I pun tak tau kenapa girls suka sangat pi sini. Alang-alang d…

schedule

Invalid date

10%

Mula mula masih cool, hingga lah... https://t.co/PWuNGKhASj

location_on

MY

schedule

Invalid date

10%

Lah iya kmrn kan nct dream exo barengan berangkatnya kok beda arrivednya 😂 nct dream di cdg, exo di lax

location_on

대한민국 서울

schedule

Invalid date

-20%

RT @dzaquan92: Tapi kesian lah jugak since kena backstab. Told ya before that ladies' biggest enemy isn't men or patriarchy. Lots of you ar…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

RT @_AmranFans: 10 years challenge ni permainan untuk awek-awek yang 10 tahun lepas memang dah cantik. Kalau kau 10 tahun lepas muka maca…

location_on

Alexandria Egypt

schedule

Invalid date