20%

@OhhB_ Yup. Luxury je lebih. Some duit mak pak, some make money from their followers like paid reviews so they can… https://t.co/xvJVANzmaf

location_on

Kuala Lumpur

schedule

Invalid date

20%

RT @hairiegasai: Terpijak lantai yang makcik cleaner baru mop lagi rasa bersalah daripada termaki member kurang ajar.

location_on

West Region, Singapore

schedule

Invalid date

20%

RT @hairiegasai: Terpijak lantai yang makcik cleaner baru mop lagi rasa bersalah daripada termaki member kurang ajar.

location_on

Negeri Sembilan, Malaysia

schedule

Invalid date

20%

RT @hairiegasai: Terpijak lantai yang makcik cleaner baru mop lagi rasa bersalah daripada termaki member kurang ajar.

location_on

Kulai Jaya, Johor

schedule

Invalid date

20%

@AfqhRsln No nope, only for tht makcik only, makcik tau haha

schedule

Invalid date

10%

RT @JefriiMY: Takde isu pun nak panggil retis. Motip feeling? Sebagaimana nak senang ditutur jah macam: Acik gomen - pekerja kerajaan Mak…

location_on

Kedah, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @ImanAbdulRahim: Pergi Korea, I try berjimat apa yang boleh. T-money ni dapat free, pastu cari coupon! Walaupun Marwan cakap I macam mak…

location_on

Kelantan, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @ImanAbdulRahim: Pergi Korea, I try berjimat apa yang boleh. T-money ni dapat free, pastu cari coupon! Walaupun Marwan cakap I macam mak…

location_on

Layang-Layang, Perak

schedule

Invalid date

-30%

RT @MaryMarkonah: ❌Niat tak menghalalkan cara. A desperate mom decided to offer sex in return for money, just for the sake of her child's…

location_on

my own tardis

schedule

Invalid date

-20%

I’ll wait a sec sambil cari jalan paling minimum pijak lantau baru mop tu until that makcik suruh i jalan je pastu… https://t.co/uffTsmxx5w

schedule

Invalid date

-20%

can’t believe I cried too😢 makcik Diana is the heart and soul of masterchef sg. #noordinarymakcik https://t.co/Hm08M3On1D

location_on

Singapore

schedule

Invalid date

-10%

bila makcik kau pun dah ada ig😂😅😭🤦🏻‍♀️ habis bertambah org nya sis hide story HAHAHAHAHAHAHA https://t.co/bixCJbd8lF

location_on

Ampang, Wilayah Persekutuan Ku

schedule

Invalid date