30%

RT @ganustudent: Adik baru masuk U, excited tnya abangnya. " abg, masa study dulu class mana yg paling abg suka ? " " abg paling suka cla…

location_on

Petaling Jaya, Selangor

schedule

Invalid date

30%

RT @ryotakaiwa0827: ㊗️JAZZ JAPAN AWARD 2018㊗️ 授与式&パフォーマンス終了! アルバム『10』レコーディングに参加した仲間と高岩関係者の皆様、JAZZ JAPAN選考委員の皆様、いつも高岩を応援して頂いている皆様、本日お越し頂きまし…

location_on

熊本→東京

schedule

Invalid date

30%

RT @Nyenyels: Tak kisah la kau lelaki ke perempuan if u have a boyfriend or girlfriend, be loyal. Macam mana ada masalah pun jangan contact…

location_on

Rawang, Selangor

schedule

Invalid date

20%

RT @yayaamzln: What I noticed about myself lately & I like it. Tak banyak cakap. Buat hal sendiri. Small circle of friends. Lebihkan masa d…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-20%

Aku still ingat masa dia announced sj menang, aku annoyed gila sebab ASYIK KAUUUU JE MENANG KASI LA ORANG LAIN PUL… https://t.co/R9uM2leArU

schedule

Invalid date

-10%

@brgsjks Senior kita. Hehe. Crush masa kita first year dia second year, dia dah final year baru jadi bf. Hehehehehe… https://t.co/BRG3lKUWKi

location_on

♡ 아스라프

schedule

Invalid date