60%

I dont like people labelling me and said ''wow!, accounting mesti terrer ni", sebab thats not my genre and I dont e… https://t.co/D622BfxdJG

location_on

malaysia

schedule

Invalid date

50%

RT @worknco: TOP 10 Best Employers in Malaysia 10. Deloitte 9. Sime Darby 8. AirAsia 7. KPMG 6. UEM 5. Top Glove 4. PETRONAS 3. Maybank 2…

location_on

Damansara

schedule

Invalid date

30%

Mannnnnn. I love youuuuu. Aku nak lepak dengan siapa lagi nanti. Whyyy mannnn. Hmmm :'(

location_on

Lonesome Street

schedule

Invalid date

30%

Harini hari bad luck aku ni. Bangun lewat. Relief banyak. The best moment. P tandas sekolah nak berak. Bukak baju 😂… https://t.co/2EmuJHxbEK

location_on

Cikgu PJ

schedule

Invalid date

30%

Masjid is the best place untuk kau bersendiri dan tenangkan fikiran. Sigh. Nak ke pantai, langit mendung.

schedule

Invalid date

30%

Sebab tu aku malas nak on akaun ni. The urge to get laid is real. I mean super real. 😑😑😑

location_on

Kuala Lumpur

schedule

Invalid date

20%

halah liked lama kot. takkan nak koyak gak

schedule

Invalid date

20%

RT @farhanaroslanll: Enjoy your student life. menangis tengah malam sbb give up nak belajar, yg badan penat sebab terkejar assignment, berg…

location_on

Johor Bahru, Johor

schedule

Invalid date

10%

RT @hafieismail: Ok, nak share pasal how my company accept/reject candidates. Ini hasil lepak2 time lunch dekat pantry dgn managers from di…

location_on

penang-malaysia

schedule

Invalid date

10%

@dnsyrh08 Haha tu la. Igt nak sedekah sekali makcik tu scam aku. 😂😂😂

location_on

Melaka-Bangi

schedule

Invalid date

10%

Sorrylahh malas nak nyuci baju lain and ada certain fav baju dipake😂 https://t.co/b2SM5vJPHT

location_on

Kuching,Malaysia

schedule

Invalid date

-30%

@ShawnZod @chrysler1991 Fuck you dude. Kau dah berhutang, lagi nak suruh org bank in dlm akaun kau? A big FUCK for you.

location_on

Texas, USA

schedule

Invalid date

-20%

@alyssaali_ @farishaafarid Tak sabar nak tgk org riot pasal ‘americano’ suruh tukar palestino kepe

location_on

Petaling Jaya, Malaysia

schedule

Invalid date

-20%

RT @nodrohzomono: Eh kau setakat aim nak lulus memang lah bersyukur dapat apa nak. Some people aim higher than others and it’s upsetting wh…

location_on

malaysia

schedule

Invalid date

-10%

@BunnyJkookie_ tu la pasal. tkda masa nak unite. jijik je aku fikir dorg still guna ratmys nk drag kita. tolong stream pebenda celaka

location_on

Golden Closet | MY

schedule

Invalid date

-10%

RT @MARZTAL96: Sorry keli pakai gambar kau nak layan si momo bodoh ni https://t.co/YAoracIIiQ

location_on

ig ; asimrusli

schedule

Invalid date

-10%

RT @MARZTAL96: Sorry keli pakai gambar kau nak layan si momo bodoh ni https://t.co/YAoracIIiQ

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

You know what. I suka crush i since 2016. Now baru sebulan kitaorang call ws apa semua. I dah try confess dekat dia… https://t.co/vSnqjshCln

location_on

Sepang

schedule

Invalid date

-10%

RT @MARZTAL96: Sorry keli pakai gambar kau nak layan si momo bodoh ni https://t.co/YAoracIIiQ

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date