80%

RT @paolo_ruzcko: So proud of this young man here. Congrats ahia @priiincerivero continue to chase your dream. We’l always be here to Love…

location_on

@teambrencci

schedule

Invalid date

30%

nak pilih liverpool ke real madrid? haha. ofcos i pilih my boy 🤪

location_on

Hogwarts School of Witchcraft

schedule

Invalid date

30%

RT @AimanAfiff: Kenapa nak kena tunggu org rt baru nk cerita? Cerita je la sial! Kalau best org rt kalau tak g mampos la kau

location_on

instagram : aiirdna

schedule

Invalid date

30%

@sahfirule Jangan macam2 pirul. Kang raya sapa nak dtg rumah ko kalau bukan aku. Hahahah

location_on

UTM

schedule

Invalid date

20%

Bila aku nak main game n awek aku be like : https://t.co/DJZtyoiCMW

location_on

Johore, Malaysia

schedule

Invalid date

20%

RT @HilalAsyraf: Kesalahan orang lain tak membuatkan kesalahan kita betul. "Ala nak tegur aku tak tutup aurat. Tu ha yang tutup aurat pun…

location_on

Somewhere around the rainbow

schedule

Invalid date

20%

RT @sinneddonut: “Kau boleh la. Kau ada diploma.” Dah tu? Kau ingat diploma tu aku beli kat Aeon? Kalau nak improve life, usaha. Nothing…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

20%

RT @sinneddonut: “Kau boleh la. Kau ada diploma.” Dah tu? Kau ingat diploma tu aku beli kat Aeon? Kalau nak improve life, usaha. Nothing…

location_on

Pinang, Malaysia

schedule

Invalid date

20%

RT @HilalAsyraf: Kesalahan orang lain tak membuatkan kesalahan kita betul. "Ala nak tegur aku tak tutup aurat. Tu ha yang tutup aurat pun…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @qyscha_: This is a thread of my experience apa yg kita kena buat bila ahli keluarga kita meninggal dunia. Nak share sbb i rasa nak seba…

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

-30%

Kahkahkahkah! Semu org dah tau ada pengiktirafan sebagai the worse and also dumbest finance minister in Asia if not… https://t.co/5eTvCYxlNn

location_on

Kuala Lumpur

schedule

Invalid date

-10%

RT @foxyladyyyyyy: I nak open slot for those yang stay kb selasa(29/5) ni. Yang hensem je boleh dm, and limited ye. Kalau nak boleh reply i…

location_on

dalam hati awuckk

schedule

Invalid date

-10%

RT @aizrii_: Bodo la jantan yang kena reject then kau tak puas hati dengan perempuan sampai membunuh pasaipa bongok? Yang perempuan pun han…

location_on

Al Madinah Al Munawwarah, Kingdom of Saudi Arabia

schedule

Invalid date