30%

kena bangon pagi abeh tk tahu nak tido hahaha faham eh

location_on

rykal

schedule

Invalid date

30%

Hahaha mengundang betul soalan dia ni kann..kalau adik ak ni dah lama kena puleh..baru insaf nak tanya soalan2 mcm… https://t.co/D7e3S5U8Tj

location_on

KUALA LUMPUR,MALAYSIA

schedule

Invalid date

20%

RT @fvtrx: Aku dari dulu lagi tak berkenan dengan style si Alif ni lepas kahwin. Aku tak kisah kau nak sweet dengan bini kau. Kau nak swee…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

20%

RT @fvtrx: Aku dari dulu lagi tak berkenan dengan style si Alif ni lepas kahwin. Aku tak kisah kau nak sweet dengan bini kau. Kau nak swee…

location_on

German

schedule

Invalid date

20%

@ruzaienhazriq Kena datang support dari awal... Kenapa nak tunggu semi/final saja? Kalau tak lepas ke semi langsung… https://t.co/tOwynkJ09N

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

20%

RT @fvtrx: Aku dari dulu lagi tak berkenan dengan style si Alif ni lepas kahwin. Aku tak kisah kau nak sweet dengan bini kau. Kau nak swee…

location_on

n.aree.anas.

schedule

Invalid date

10%

3.10am- they called for portable chest xray, and when I reached the ward they said “pt nak kena transfer HDU, buat… https://t.co/cLTjHRr8Bb

location_on

Kota Kinabalu, Sabah

schedule

Invalid date

10%

RT @_kingarep: Sebenarnya perempuan ni nak lawa kena ada duit je. Yang lawa2 zaman sekarang ni pun 80% makeup 20% natural. So yang beshe2 n…

location_on

Kuala Lumpur City, Kuala Lumpu

schedule

Invalid date

-20%

@amyranadyaa ada lagi tutt kata im referring to a rich ass man, aged 40, yang kaya raya ada business tapi rumah ker… https://t.co/o3n4V55mMG

schedule

Invalid date

-10%

RT @AqilahArifin_: sorry la aku tak lawa sorry la aku tak pandai sorry la aku tak fashionable sorry la aku tak pakai makeup Tapi kau kena…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

Dalam 6 bulan lepas juga aku ada tolong budak perempuan ni punya kes. Tp kena kecam block. Tuhan tunjuk sekali baru… https://t.co/3cQruyTk7k

schedule

Invalid date