20%

@iamblacklilyy_ Kalau you tahu dimana kelemahan you, you fix it or change it to be better. Sampai bila nak jadi dir… https://t.co/HP6Y1feYR5

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

20%

Tak tau posing time event wedding korang ? Kami ada . Kami boleh ajar . Kita ajar posing sweet sweet untuk korang .… https://t.co/0UODAArN9F

schedule

Invalid date

10%

Aku ni nak cakap available pun takut, yang nak lighstick tapi bila cakap suruh bayar dulu got trust issue. Dik akak… https://t.co/vy8uTaLEF2

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @muhdnqiuddin: Nak join senang jeeee: Ada 3 steps: 1. Record yourself singing 1 minute a Maher Zain song 2. Post it on Facebook or Ins…

location_on

Perak, Malaysia

schedule

Invalid date

-40%

At one phase in my life I pernah kena scam bridal masa nak kahwin 1 thing I regret that I never talked about it kon… https://t.co/38uWLGElXh

location_on

Damansara

schedule

Invalid date

-30%

Kpd yg rasa penyokong BN kuat, anda jgn ditipu. Sorang ada 20 fake acc. So kalau awak rasa awak kena bash, sila tah… https://t.co/MxnSxGTN72

location_on

Gombak, Selangor

schedule

Invalid date

-30%

HAHAHA dorang kate org lain hate die tpi copy ape yg die huat. Cakap depan cemin ke tu ehek. Lighstick tu terang2 t… https://t.co/jgyxHrdF33

schedule

Invalid date

-20%

@Aexshyer Ok lah tu acer. Aku reply minta maaf macam tu tapi dia suruh aku blah. Aku nak kena buat apa sekarang ni

location_on

Kuching/Tanjong Malim

schedule

Invalid date

-20%

Dahtu. Aku minta maaf. Kau suruh aku blah. Aku nak kena buat apa lagi untuk pujuk hati kau.

location_on

Kuching/Tanjong Malim

schedule

Invalid date

-10%

RT @Melissa_Jhnsn: I mean seriously, I’m finding it very hard to comprehend this. Nak salahkan BG / polis sbb tak bertindak? Tak masuk ak…

location_on

WP Kuala Lumpur, MY

schedule

Invalid date

-10%

RT @fahrulhudzamin: you cannot hate this view until kau kena panggil dengan officer dan dia tanya "kau nak mampus ke sandar dekat situ ha k…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

RT @fahrulhudzamin: you cannot hate this view until kau kena panggil dengan officer dan dia tanya "kau nak mampus ke sandar dekat situ ha k…

location_on

Seri Manjung, Perak

schedule

Invalid date

-10%

Zaman sekarang kalau nak attention kena buat benda bodoh kena jadi bodoh. No wonder laa ramai orang bodoh. Antara s… https://t.co/MzIPIaWZkr

schedule

Invalid date