30%

best duh anak buah dia asyik dengar paksu dia nyanyi je time nak tidur

location_on

penang-ipoh

schedule

Invalid date

30%

@Nvvla @AizatSays Love okay bontot paksu. I kenotttttt

location_on

Kedah Power Nokrom

schedule

Invalid date

30%

@johnnylesbian its like. paksu. mark says paksu un cherry bomb? idr..... and fishy made a 2pac joke abt it.... andโ€ฆ https://t.co/wofyS3ucvz

location_on

he/him ๐ŸŒ™๐Ÿถ๐ŸŒธ 170809 ร— 171114

schedule

Invalid date

30%

Haha patut senyap..trtido rupanya. Esok paksu bawak g tgok wayang okehh #nephew #niece https://t.co/6xOsCFEf7o

location_on

Kuching

schedule

Invalid date

30%

Sekali masuk paksu bawak awek dia . Aku camm okayyy . Mati2 ingat laki hahahah

location_on

Rantau

schedule

Invalid date

20%

RT @arrifbieber: MY DUIT RAYA UNTIL RAYA KE-5 ๐Ÿค—๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Thanks mom & dad,atok,nenek,maksu,paksu and sedara sedara yg datang ๐Ÿ˜‚!! i nak bagitahu niโ€ฆ

schedule

Invalid date

20%

Lain betul beza ayah dengan paksu aku bawak kereta ๐Ÿ˜‚ Ayah steady je ala ala hero tak rushing centu. Bawak pun 80 jeโ€ฆ https://t.co/VeSOM1bcWX

location_on

KV

schedule

Invalid date

10%

Baruuu aku tahu abah & mak pernah niaga kat desa murni msa duduk kt sg2 dulu. Niaga mlm sbb abah free & pakngah pakโ€ฆ https://t.co/xnAfv4oOoc

schedule

Invalid date

10%

Family holiday raya tiap tahun paksu wajib buat.. Last yrs Pulau Pangkor This yrs Sg.Petani plk. Tah la nak dpt join ke tak . huhu๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜…

location_on

PNG

schedule

Invalid date

-20%

It's weird when cousin's kids call me paksu. I'm too young for this okayyyy

schedule

Invalid date

-20%

Kak : "Hang tau dak, Haneez condemn hang kt kak" Haneez : "Ibu! Awat paksu tahun lepas bagi duit raya RM50, tahunโ€ฆ https://t.co/pY9hNz4xP4

location_on

malaysia

schedule

Invalid date

-20%

hana is a way more cutieeee than her paksu, no doubt ๐Ÿ’

location_on

spm.co

schedule

Invalid date

-10%

nasib baik la paksu sedara kalau tak dah lama approach jd crush hmm

location_on

ig ; ainkamiliaa

schedule

Invalid date

-10%

Bila paksu umur sebaya, memang takkan stop lagi la bilangan sepupu. Tadi dah tengok sepupu baru!

location_on

malaysia

schedule

Invalid date