60%

Kali ni lah baru aku rasa betul betul bercinta 😂 yes, love really need give and take, commitment from both sides. B… https://t.co/TFbHcmKtY3

schedule

Invalid date

30%

RT @FatinShaqirah_: At this moment i just want to hug my girlfriends glofe jomlah buat meeting batch aku menyesal sebab aku tak reti peluk…

location_on

Di hati awak

schedule

Invalid date

30%

punya adik kelas yang nikah sama elub tuaaa bgt, tapi kadang rasa hati menginginkan hidupnya. hahaha asli nampak ti… https://t.co/bgca5THweP

location_on

Serpong

schedule

Invalid date

20%

RT @nishaezzati: boleh tak i berkata-kata sikit pada orang yang tak confident because rasa diri tak cantik ni

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

20%

A Solar Flare '10 Billion Times More Powerful' Than Earth's Sun Blasted Out of Orion's Sword https://t.co/qi9PfR1SQk

location_on

Zero Town

schedule

Invalid date

20%

RT @fatinnssss: aku rasa perempuan yang garang and pendiam ni comel la sebab diorang sweet and manja in privately 😊❤️

schedule

Invalid date

20%

RT @nishaezzati: boleh tak i berkata-kata sikit pada orang yang tak confident because rasa diri tak cantik ni

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @SyazwanSujiman: To all Celcom users, please RT this tweet if you rasa lately line Celcom memang sangat tidak memuaskan dan sangat menge…

location_on

AgiIdupAgiTweet

schedule

Invalid date

-20%

Sangat sangat sangat jealous dengn perempuan yang senang gila bentuk tudung. Pakai tudung pun cepat je. Rasa macam… https://t.co/pCAOgdzETj

location_on

Johore, Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

RT @Aleaavendaa: satu nikmat dalam bersahabat akan hilang. apabila kita rasa kita lagï baik dan lagi bagus dari semua sahabat kita. rendah…

location_on

Narnia🐅

schedule

Invalid date