30%

I rasa i dah takde masa nak overthinking ah haha

location_on

Batu Pahat, Johor

schedule

Invalid date

-20%

RT @nraqeeelah: It's all part of life, memang akan rasa kecewa, sedih, someone put me down make me feel bad about myself but I don't want t…

location_on

Johor Bahru, Johor

schedule

Invalid date

-20%

RT @bayu_joo: 👦 kue yang rasa kopi terus di atasnya ada bubuk kakao itu namanya kue apa ya? tira apa? 👧 misu? 👦 miss u too 😍

location_on

Yogyakarta

schedule

Invalid date

-20%

RT @nraqeeelah: It's all part of life, memang akan rasa kecewa, sedih, someone put me down make me feel bad about myself but I don't want t…

schedule

Invalid date

-10%

RT @maryritalopes: Parabéns ministro, não quero ver este pançudo ladrão filho de uma ronca e fuça, que deixa seu povo passar fome e ser ent…

location_on

Osceola, Florida

schedule

Invalid date

-10%

ee rasa macam nak ja block semua socmed dia ugh

location_on

dalam hati ibu ayah

schedule

Invalid date

-10%

@NikAimiNabilah Undek lawa. Aku dok demand sngt. Rasa mcm ngam aku on 😂 tp kalau kes hang ni mmg kena demand lah sbb hang another lvl.

location_on

Petaling, Selangor

schedule

Invalid date