20%

RT @mal8g: yang mana tgh study tu tiba2 rasa malas, ha bacalah....😇 https://t.co/my2FWHaRRD

schedule

Invalid date

20%

RT @mal8g: yang mana tgh study tu tiba2 rasa malas, ha bacalah....😇 https://t.co/my2FWHaRRD

location_on

Italy

schedule

Invalid date

20%

RT @mal8g: yang mana tgh study tu tiba2 rasa malas, ha bacalah....😇 https://t.co/my2FWHaRRD

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

20%

RT @mal8g: yang mana tgh study tu tiba2 rasa malas, ha bacalah....😇 https://t.co/my2FWHaRRD

location_on

MRSM TAR ➡️ MRSM AG

schedule

Invalid date

20%

RT @mal8g: yang mana tgh study tu tiba2 rasa malas, ha bacalah....😇 https://t.co/my2FWHaRRD

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

20%

RT @mal8g: yang mana tgh study tu tiba2 rasa malas, ha bacalah....😇 https://t.co/my2FWHaRRD

location_on

Dengkil, Selangor

schedule

Invalid date

20%

RT @mal8g: yang mana tgh study tu tiba2 rasa malas, ha bacalah....😇 https://t.co/my2FWHaRRD

location_on

Bumi allah ☺

schedule

Invalid date

20%

RT @mal8g: yang mana tgh study tu tiba2 rasa malas, ha bacalah....😇 https://t.co/my2FWHaRRD

schedule

Invalid date

20%

RT @mal8g: yang mana tgh study tu tiba2 rasa malas, ha bacalah....😇 https://t.co/my2FWHaRRD

schedule

Invalid date

20%

RT @mal8g: yang mana tgh study tu tiba2 rasa malas, ha bacalah....😇 https://t.co/my2FWHaRRD

schedule

Invalid date

-30%

Bawa motor aja traumanya gak ilang ilang, sekarang udah trauma lagi diboncengi di motor. Gila ya wahai pengemudi se… https://t.co/5tLNI2XnpO

location_on

Medan Polonia, Sumatera Utara

schedule

Invalid date

-20%

RT @hakimyusri_: Letih bodo study sehari tapi try jawab soalan still tak boleh. Rasa frustrated tu lain macam.

location_on

Malacca, Malaysia

schedule

Invalid date

-20%

RT @syafiqulizzat: siapa rasa bulan october ni ada something yang tk kena ? like sedih memanjang , depress , ada masalah sana sini . fuck t…

location_on

Kota Bharu, Kelantan

schedule

Invalid date

-20%

RT @wanybuttwoskiii: "I miss you" Bestnya bila dapat chat ni rasa dunia ni macam kita punya 😂hahhahah

location_on

batupahat, johore

schedule

Invalid date

-10%

RT @nctconfess: (nctea) guys drop foto mark lee yg rasa lokal dong😹

location_on

Jawa Tengah, Indonesia

schedule

Invalid date

-10%

RT @mundo8a: la rasa mas debil es la q no sabe chiflar la vdd soy la rasa mas debil

schedule

Invalid date

-10%

RT @Ohhanas_: Rasa nak cerita pula pengalaman kena Bell’s Palsy both sides. Macam macam benda berlaku siap doktor syak yang aku ada HIV lag…

location_on

Malacca, Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

RT @Ohhanas_: Rasa nak cerita pula pengalaman kena Bell’s Palsy both sides. Macam macam benda berlaku siap doktor syak yang aku ada HIV lag…

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

rasa nak postpone all the plan, and let me focus on the one and only main purpose.. tp i do believe yg rezeki Allah… https://t.co/leEYS3ySG6

location_on

BKI

schedule

Invalid date