30%

@jaemrna dikasi love satu juga belom dibales, masa mau minta yang banyak

location_on

空の中で

schedule

Invalid date

20%

RT @izzahrph: Pakcik kat wad: ubat saya yang bulat warna putih tuuuu Pharmacist be like 😖😩😵 Ubat kat dalam gambar ni laa yang pharmacist…

location_on

|| Sandakan, SABAH ||

schedule

Invalid date

20%

RT @izzahrph: Pakcik kat wad: ubat saya yang bulat warna putih tuuuu Pharmacist be like 😖😩😵 Ubat kat dalam gambar ni laa yang pharmacist…

location_on

Kota Bharu, Selangor

schedule

Invalid date

10%

RT @acanul_: Jeles tengok orang lain join misi kemanusiaan. Harap aku dapat join jugak satu hari nanti. InshaAllah ✨🙂

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

-30%

Ada satu lelaki ni. Muka dia kat profile picture, heloqqq gila. Rasa mcm erm mcm fake je. So cubalah stalk. Rupanya… https://t.co/rnhTIbfc0E

schedule

Invalid date

-20%

RT @Nich4__: Sebenarnya bila teringat kisah lama, pasti wujud satu kisah silam and its so hurt 💔

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-20%

"OTW nih" adalah salah satu cara membuat temen pada diam gak spam chat.

location_on

Western Australia, Australia

schedule

Invalid date