20%

ya Allah sabar je la, balik makan je spss trtutup sendiri n aku x save lagi n yaaaaaaaaa aaaaa aaaaa dan takkk seharusnyaaa akuuuuuu

location_on

Terengganu

schedule

Invalid date

10%

RT @JarrNadjmuddean: Body shaming ni tak cool. Tak kira lah orang tu kawan kau sendiri or strangers. Not cool at all. Tiapkali kau panggil…

location_on

IG-ezreenaamirhamzah

schedule

Invalid date

10%

RT @AmiTersepitMeja: Pada mereka yang nak tahu sinopsis setiap surah dalam Al-Quran. Aku share untuk diri sendiri jugak. ❤️ https://t.co/T9…

location_on

جوهر

schedule

Invalid date

-20%

RT @IzwanHs: Orang yang pakai spek mata je tahu betapa struggle nya -Hari2 nak pakai spek. -Tak pakai spek, tak nampak. -Bila hari hujan.…

schedule

Invalid date

-20%

RT @IzwanHs: Orang yang pakai spek mata je tahu betapa struggle nya -Hari2 nak pakai spek. -Tak pakai spek, tak nampak. -Bila hari hujan.…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-20%

RT @IzwanHs: Orang yang pakai spek mata je tahu betapa struggle nya -Hari2 nak pakai spek. -Tak pakai spek, tak nampak. -Bila hari hujan.…

location_on

Ipoh, perak

schedule

Invalid date

-20%

RT @IzwanHs: Orang yang pakai spek mata je tahu betapa struggle nya -Hari2 nak pakai spek. -Tak pakai spek, tak nampak. -Bila hari hujan.…

location_on

Johore, Malaysia

schedule

Invalid date

-20%

RT @IzwanHs: Orang yang pakai spek mata je tahu betapa struggle nya -Hari2 nak pakai spek. -Tak pakai spek, tak nampak. -Bila hari hujan.…

location_on

urm mana bisai

schedule

Invalid date

-20%

RT @IzwanHs: Orang yang pakai spek mata je tahu betapa struggle nya -Hari2 nak pakai spek. -Tak pakai spek, tak nampak. -Bila hari hujan.…

location_on

Selangor

schedule

Invalid date

-20%

Done jealous tak kena tempat dengan laki sendiri

location_on

neng

schedule

Invalid date

-20%

RT @IzwanHs: Orang yang pakai spek mata je tahu betapa struggle nya -Hari2 nak pakai spek. -Tak pakai spek, tak nampak. -Bila hari hujan.…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-20%

RT @IzwanHs: Orang yang pakai spek mata je tahu betapa struggle nya -Hari2 nak pakai spek. -Tak pakai spek, tak nampak. -Bila hari hujan.…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

@kimdoryoung udah tadi sore, hyung sendiri?

location_on

nct

schedule

Invalid date