60%

Terjumpa classmate kt luar, dorg puji presentation aku. And i was like wow! Sbb dorg matsaleh but aku malay n speak… https://t.co/OCplsp9Enk

location_on

Moonlight Sonata 🌖

schedule

Invalid date

20%

satu file ja mau dua hari siap, ingt habis suda. sekali eh ada lagi dua file ha ha ha

location_on

North Borneo, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @Wanshahizzat_: @datomazza Dia dah cover muka dan tak sebut nama . Bagi yang kenal tu kenal lah . Lagi 1 sebelum ni yang korang share bu…

location_on

Kuantan,Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @Wanshahizzat_: @datomazza Dia dah cover muka dan tak sebut nama . Bagi yang kenal tu kenal lah . Lagi 1 sebelum ni yang korang share bu…

location_on

Kelantan, Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

Paip Pecah di No 23, Jalan Delima 3,Taman Delima,Kajang telah siap dibaiki. Sila muat turun Air Selangor Apps di G… https://t.co/7RZnNIXACv

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

RT @hayatiazmil: Sorry Zara mama still tak boleh move on dgn video ni. Siap ada org dm suruh masuk 9gag 🤣🤣🤣😅😅 https://t.co/DwE19vaSZF

location_on

Johore, Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

@caratstalk Kuota udh siap, hatiq blm. Gatau kalo sore

location_on

HAPPY PLEDIS

schedule

Invalid date