30%

o bila I can't keep in touch with my ex. memang aku contact dia. lol teringat bila bf bestfriend aku tak boleh cont… https://t.co/nahbwBIktH

location_on

Putrajaya Federal Territory, M

schedule

Invalid date

30%

Cakap tengok phone memalam.. Teringat classmate solihin.. Dia tengok phone memalam pakai sunglass .. nice idea😎

schedule

Invalid date

30%

RT @dayini_azman: Happy bila finals dah habis. Tapi teringat maya, game and presentation tak selesai lagi... https://t.co/9JPbUEjylQ

location_on

Di HatiMu

schedule

Invalid date

30%

Seronok dengar anak buah share pengalaman orientasi. Teringat zaman masuk u dulu. Like betul2 punya dulu. Like 1998… https://t.co/9eH13naVXW

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

20%

Tengah dengar lagu Day6 - Congratulations. Tiba² teringat Izzat . Betullah not all men are trash.

location_on

천담동, 세월

schedule

Invalid date

20%

teringat buat squads pastu esok nak naik ngan turun tangga susah gila sebab perut cramp hahaha rasa nk merangkak je😂 https://t.co/VB3Lw0jCQw

location_on

Johor Bahru, Johor

schedule

Invalid date

10%

Heh. Tetiba teringat sushi date kita 😅 you were laughing at my reaction tak dapat hanamaki at city hall in may 😂😅.

location_on

North Region, Singapore

schedule

Invalid date

10%

I’ve been wondering why after i did LASIK macam blur sikit vision in low light condition. Baru teringat rod cells h… https://t.co/pgzSfptRoz

schedule

Invalid date

-20%

Homesick on another level: lg anteng ngeceng sayatan tbtb mewek seketika grgr keplay lagu yg bikin teringat karokea… https://t.co/lIpJH5E7Mr

location_on

🇮🇩🇨🇦

schedule

Invalid date

-20%

For the first time in this months , I cried once again in my sleep, teringat nini boy while dorg main game , it is… https://t.co/2sTYdXTAxV

location_on

Mulan

schedule

Invalid date

-10%

Tetiba teringat pasal arwah cousin aku. Haih. Can't stop cryingg 😢😭

schedule

Invalid date

-10%

Sis lupa nak sedar diri dan baru teringat bukan sesiapa . So tak payah nak demand kat orang lain

location_on

Rawang, Selangor

schedule

Invalid date