60%

@ubaidillahmoham Hahaha, baru teringat mcm kat rak buku bilik adik aku mcm ada buku breathe tu haha.

location_on

Taiping, Perak

schedule

Invalid date

30%

@milaaaaaah__ Dh geram sgt bila teringat. Hahaha. Kita bukan main setia.

location_on

IIUM

schedule

Invalid date

30%

Hmmmm tak dapat bred ☚ī¸. Tapi teringat masa i bawa you pusing sampai 3-4 different mall sebab nak cari aj untuk you haha

schedule

Invalid date

30%

tiap liat mg bawa bunga mawar jadi teringat mimpi lol 😂 https://t.co/zwHEU2mmZ7

location_on

IDN

schedule

Invalid date

30%

Teringat sembang dgn Hana dlm kelas. 'Bday kita ti jom celebrate kat secret' 😂

schedule

Invalid date

30%

RT @jishueya: Teringat danic hahaha https://t.co/995Siyhugy

schedule

Invalid date

20%

RT @itwitluah: Bila kau tengah masak tetiba teringat Ex. Be like https://t.co/Jbu8Yw3eZH

schedule

Invalid date

20%

RT @itwitluah: Bila kau tengah masak tetiba teringat Ex. Be like https://t.co/Jbu8Yw3eZH

location_on

putrajaya

schedule

Invalid date

20%

RT @itwitluah: Bila kau tengah masak tetiba teringat Ex. Be like https://t.co/Jbu8Yw3eZH

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

20%

Teringat dekat ajm haritu ada satu kedai ni pasang lagu hindustan Aku tngok dee pstu angkat kening Dee kata " ha dia start dah " 😂

location_on

AOR

schedule

Invalid date

-10%

Selimut tangga ❤ Lagu ni teringat Kat Crush. Aihhh 😌

location_on

Thailand

schedule

Invalid date