50%

@Itsfield Its funny like memula backup idols then ttbe drag exo?? Attention seeker

location_on

exo nct w1

schedule

Invalid date

50%

let them have their fun, you slay them with straight As!!! you've done it before, you can do it again, yeahhh!!! (ttbe semangat euw)

location_on

Serendah, Selangor

schedule

Invalid date

50%

RT @ainnnatashaaa: let them have their fun, you slay them with straight As!!! you've done it before, you can do it again, yeahhh!!! (ttbe s…

location_on

Kelate

schedule

Invalid date

40%

@aqmlsydqn wow mal ttbe ada muka kau lak kat sini https://t.co/tderHJS0sH

location_on

Bandar

schedule

Invalid date

30%

Tak pernah ws ttbe nak ws lepastu tanya 'tau pape tak' lol

location_on

Québec, Canada

schedule

Invalid date

30%

tak best la chat ttbe tergantung

location_on

Batang Padang

schedule

Invalid date

30%

Kenapa ttbe rasa sedih ni hahahah https://t.co/c1YUXq9JML

location_on

KL

schedule

Invalid date

30%

Kelakar betul dengan orang yang kutuk2 orang tu siap bukak aib orang tu lagi ttbe esok lusa jadi member rapat HaHa 😏

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

30%

ingin di manja kamu cehh hahaha sakit sakit kaki ni ttbe mintak macam macam

location_on

kajang

schedule

Invalid date

20%

me bila fana ttbe pukul tdi be like https://t.co/ji77PfGNfz

schedule

Invalid date

10%

RT @ezzzzzzzh_: gais , aku nak share cerita ni . situation dia agak bahaya tapi dalam masa yang sama lawak lah jugak . bende ni jadi dekat…

location_on

Malaysia 🇲🇾

schedule

Invalid date

10%

Aku tak tau nak gelak ker ape org yang kutuk aku main musically & tiktok nie ttbe blh lk dia pun join buat vid tuu sekali...lol 😂

location_on

Petaling, Selangor

schedule

Invalid date

10%

RT @ezzzzzzzh_: gais , aku nak share cerita ni . situation dia agak bahaya tapi dalam masa yang sama lawak lah jugak . bende ni jadi dekat…

location_on

Doa Ummi Tersayangg

schedule

Invalid date

10%

RT @ezzzzzzzh_: gais , aku nak share cerita ni . situation dia agak bahaya tapi dalam masa yang sama lawak lah jugak . bende ni jadi dekat…

location_on

Panamá, Brasil

schedule

Invalid date

-40%

Wtf sia perempuan ni ttbe apahal 😂

schedule

Invalid date

-40%

Bila org yg kau xnk pon ws die patu ttbe die ckp die merajuk dgn kau lol wtf bruh? 🙄🤨

schedule

Invalid date

-30%

@AhmaddAshraf MCM MANE I NAK TERIMA U IF SUDDENLY U TTBE TUKA HALF PEREMPUAN 😭 The next thing I know u might cheat… https://t.co/yVt3SLtgvH

schedule

Invalid date

-20%

Karangan kena hantar esok but my eyes bengkak ttbe and selsema teruk and now i feel uncomfortable and serabut. Ugh f this shittz

schedule

Invalid date

-20%

Baru dengar oh my ttbe stuck in my head 😂

location_on

exo nct w1

schedule

Invalid date

-20%

bila ariff tanya sape ? aku jawab orang lame 😢 weii, ttbe jee air mata nii kuor. rindunye 😭

location_on

A♥

schedule

Invalid date

-20%

Ahhh ttbe i miss seeing @yunamusic perform on stage

schedule

Invalid date

-10%

Bila lapar then malas nk g mkn ni ttbe teringat kisah silam kena friendzon kne reject kne tinggal.. Btul la lapar n… https://t.co/Lwaw8BQ8xd

location_on

Segamat, Johor

schedule

Invalid date

-10%

Sekarangg ni esei dah tigaa tahun stop buat ttbe buat esei haa tunggu lah apa jadi ayat tu nanti 😴

location_on

#OneNine #TwoZeroOneEight

schedule

Invalid date

-10%

Apalah nasib plan this week terpaksa cancel psl ttbe je fri exam quran...

schedule

Invalid date