60%

All ws story full with my lovely customers' story.. Ttbe aku 'ooo,, dia dh kawin rupanya' my kepoci as usual.. Lol ๐Ÿ˜‚

location_on

uitm puncak alam

schedule

Invalid date

50%

AKU SUMPAH NAK LARI RUMAH PEGI POPULAR THEN BELI NOVEL LAFAZKAN KALIMAH CINTAMU CS IM SO FREAKIN NEED IT RN AKU BOLโ€ฆ https://t.co/D0iKvMLMWG

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

30%

ttbe teringat haha bukan saja teringat

location_on

ig; nrdxlh

schedule

Invalid date

30%

@IccaJoe Insyaa allah baik... Hahaha ttbe๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

30%

@sghahhh Takpe sbb darurat hahaha ttbe

location_on

Kuala Lumpur

schedule

Invalid date

20%

i feel like going to rome and shook my f4 sejarah ticer cikgu i somehow ttbe pro dah pasal ancient europe history

location_on

anywhere across the globe

schedule

Invalid date

20%

TAK KELAKARNYAAA TTBE MATI SENDIRI RESTART SENDIRI!!!! BELUM SAVED ๐Ÿ˜ญ

location_on

ig; nrdxlh

schedule

Invalid date

20%

so true. pastu bila otw nk mai sakit jgk dengan emosi nye yg slalu nk nangis ttbe ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/CSQ76ZHFsp

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

20%

Tengah live ttbe cousin masuk "lang cousin kau masuk do lang ha lang pandang ah" ahahahhaha bodo cam tk ngaku cousin sendiri ๐Ÿ˜น๐Ÿ˜น๐Ÿ˜น

schedule

Invalid date

-40%

RT @QaisaraAlissa: Pompuan kalau crush kat someone, die nk tau nama je. Once kau bgitau, esok die tau semua information ttg diri kau. Kalauโ€ฆ

location_on

korea

schedule

Invalid date

-40%

Pompuan kalau crush kat someone, die nk tau nama je. Once kau bgitau, esok die tau semua information ttg diri kau.โ€ฆ https://t.co/hEvod68sVe

location_on

mars.

schedule

Invalid date

-20%

Palat yal main fifa18 online. Dah la lawan negara, control game pastu ttbe penalty last minit

location_on

Bukit Kapar

schedule

Invalid date

-20%

dia je wehh faham mood aku yang ttbe je nak spam chat lagu la nak badmood laa lapa laa pesemua pastu ttbe jadi straโ€ฆ https://t.co/wtOcBDvI9F

location_on

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

schedule

Invalid date

-10%

Ttbe member aku kena fake hope....

location_on

dalam boxer

schedule

Invalid date

-10%

Ttbe nak caring? Haritu aku comment. Ada kau buat apa2? Myb tk penting. Sorry๐Ÿ˜‚

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

main ml tak pernah mati lebih dari 3 kali ttbe kena attack mati sampai 13 kali terus mental jskshssbdmsj

location_on

kuala lumpur bro

schedule

Invalid date

-10%

Sebab dah biasa chat tiap hari then tuptup ttbe stop

location_on

Pekan, Pahang

schedule

Invalid date

-10%

Ttbe teringat lalu broken .

location_on

Taiping,Perak

schedule

Invalid date