40%

Guna nya straight pride apa njir lol lol lol

schedule

Invalid date

30%

RT @myrapiss: yang legend je tau pen ni function dia apa Hahahaha aku tulis diari guna nilah so mak Aku x tau hahaha yg pernh beli rt sekrg…

location_on

Kuala Lumpur

schedule

Invalid date

30%

@_nrlaina_ Yes dear boleh guna kat muka, satu badan boleyy 😁❤️

schedule

Invalid date

20%

RT @afifahshm_: kawan ramai pun tak guna juga. quality is more important than quantity.

location_on

forever&always

schedule

Invalid date

20%

Abah cakap takyah kahwin tahun depan kahwin je tahun ni.. lagi cepat lagi bagus and i was like seriously dapat gree… https://t.co/HNUUclgjrC

schedule

Invalid date

20%

RT @afifahshm_: kawan ramai pun tak guna juga. quality is more important than quantity.

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

20%

RT @afifahshm_: kawan ramai pun tak guna juga. quality is more important than quantity.

schedule

Invalid date

20%

RT @afifahshm_: kawan ramai pun tak guna juga. quality is more important than quantity.

location_on

Tanah Melayu

schedule

Invalid date

20%

RT @afifahshm_: kawan ramai pun tak guna juga. quality is more important than quantity.

schedule

Invalid date

20%

RT @afifahshm_: kawan ramai pun tak guna juga. quality is more important than quantity.

location_on

¯\_(ツ)_/¯

schedule

Invalid date

20%

RT @afifahshm_: kawan ramai pun tak guna juga. quality is more important than quantity.

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-70%

Damn nampak sangat aku kill org guna kereta HAHAHAHA

location_on

Ayer Panas

schedule

Invalid date

-40%

RT @fazlihalimmedia: 5W wireless charger sangat sangat USELESS. Tak selaju wayar dan sama mcm dapat 3W je. Dont get me wrong dia still akan…

location_on

Klang,Selangor

schedule

Invalid date

-20%

RT @NoorAminAhmad: 1MDB hanyalah presenting problem. Real problem ialah tatakelola yg buka ruang rasuah dan salah guna kuasa. Selesaikan is…

location_on

P015 - Sungai Petani

schedule

Invalid date