30%

RT @amyranadyaa: sekarang ni kan, i dgn khai kalau nampak baby je mesti kitaorg pandang each other lepastu cakap "kan best kalau ada baby…

location_on

Johor Bahru, Johor

schedule

Invalid date

30%

RT @faaghah: cam takda beza je haha https://t.co/TmA9LXlGLa

schedule

Invalid date

30%

RT @sarahnahizu: Dah banyak kali terasa but its okay lah, bila penting je cari. Faham sangat. I make things easy for you but you make it ha…

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

30%

RT @fidonasir: Budak excited naik flight. Dia tak tahu sampai je oversea nanti nak kena tidur tepi jalan. https://t.co/Dl3BnguXLj

location_on

Kluang, Johor

schedule

Invalid date

30%

RT @arymaslan: Korang i nak share satu tempat makan yang murah dengan harga RM2 je! Portion dia besar and sumpah sedap! Recommended kalau u…

location_on

Batu Pahat, Johor

schedule

Invalid date

20%

suare bngun tdur paling cute kut sbb manje terukssss 😍but bile takde mood emmmm je manjang bahaga

location_on

Johore, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @omarfaayiz: Gais help me, saya nk keluar dgn crush ni, xminta bnyk 5K je ✊🏻 bro cuba nasib ni https://t.co/dzyocKmU9O

schedule

Invalid date

10%

RT @jazzkwel: gais sis nk 100rt je please 🥺👉🏻👈🏻 https://t.co/P7jxYaoXLB

location_on

Dah sesat dah

schedule

Invalid date

-60%

RT @hazirrul: fuck you, you dont tell woman who is having a serious period pain to “tahan je la sikit”. she might vomit or even pass out l…

schedule

Invalid date

-40%

Je suis grave yomb et sad et ce son n'arrange rien à la situation 😭 https://t.co/QmaC3dlB4i

location_on

Senegal

schedule

Invalid date

-20%

RT @ZeldrisZ9: la + grosse arnaque qui a pu existé j’suis grave déçu je m’attendais à voir des alien etc au finale ont a juste vu dés mec c…

location_on

Grand Line

schedule

Invalid date

-20%

RT @ZeldrisZ9: la + grosse arnaque qui a pu existé j’suis grave déçu je m’attendais à voir des alien etc au finale ont a juste vu dés mec c…

location_on

Lille, France

schedule

Invalid date

-20%

RT @EPerturbateur_: je m’en vais vomir, je supprime plus tard j’ai vu donc vous allez voir https://t.co/cu5qnXdr5w

schedule

Invalid date

-10%

RT @adam_daniall: orang yang tak matured je block ex dekat social media, i said what i said.

schedule

Invalid date

-10%

RT @conngray: STOP LA MINTAK RETWEET UNTUK KAU DPT HADIAH, BELI SENDIRI JE LAHHHHH

location_on

alya

schedule

Invalid date

-10%

RT @luahcintahati: kena reject je, tak sakit pun. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH…

location_on

Batu, Selangor

schedule

Invalid date

-10%

RT @luahcintahati: kena reject je, tak sakit pun. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH…

schedule

Invalid date

-10%

RT @Zlikavac: Je l moze neko da mi pomogne da snimim pesmu i postanem pevacica??? Neozbiljni stop!

location_on

The Universe

schedule

Invalid date