30%

@affandikhairul1 Hahaha katanya nak shopping tapi kena unload player dulu la. Liverpool taknak ke beli mustafi? 😂

location_on

Pinang, Malaysia

schedule

Invalid date

30%

@YanySamri Haha kat sini baru lepas berbuka.. dalam 4 jam lagi dah nak kena sahur pulak.. 🥺

location_on

Zurich, Switzerland

schedule

Invalid date

-30%

RT @safwans562: Cara tingkatkan sales Zoo Negara. 1) Bagi masuk free. 2) Lepaskan haiwan liar seperti singa, harimau , gajah. 3) Kalau nak…

schedule

Invalid date

-30%

RT @safwans562: Cara tingkatkan sales Zoo Negara. 1) Bagi masuk free. 2) Lepaskan haiwan liar seperti singa, harimau , gajah. 3) Kalau nak…

schedule

Invalid date

-30%

RT @safwans562: Cara tingkatkan sales Zoo Negara. 1) Bagi masuk free. 2) Lepaskan haiwan liar seperti singa, harimau , gajah. 3) Kalau nak…

schedule

Invalid date

-20%

RT @adirarahman_: Pujuk la aku balik spam call ke tak kan tu pun nak kena ajar 😤

location_on

Pahang, Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

RT @_QyylaaMZ: sorry la bila i dah cuak otak pun tak berfungsi kejap nak guna tangga ke lif 🙁 jgn mareyyy nanti kena kt u baru tauuuuuuu

location_on

TEEHEE~

schedule

Invalid date