10%

Rasa penat sangat and i want to sleep but homework macam dah boleh jadi gunung 😭

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-40%

aku penat lah just penat for fuck sake give me a rest , asl balik kerja ader jer yang tak kene kan , aku just fucki… https://t.co/Yk7Au99e1B

location_on

Abu Dhabi, United Arab Emirate

schedule

Invalid date

-30%

Can someone give advice untuk sabar nak jadi wife askar, sebab i swear to Allah I literally cry every single day wh… https://t.co/tLTsx1vA3q

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

RT @dian_mohdghani: Penat gila tau pretending to be okay when i’m actually not.

location_on

atas tanah bawah langit

schedule

Invalid date