40%

tak mi ostatnio wypadają wlosy garściami, że dziwię się, że jeszcze je mam lmao

location_on

she/her 19 ♓︎

schedule

Invalid date

30%

RT @MaisarahMahmud: I dlm train tgh tgok luar tingkap. I teringat satu video i tgok dkt Youtube. Best la video ni. Dalam Quran kan, Allah…

location_on

schedule

Invalid date

30%

@zomatocare @deepigoyal Respected sir please reply me FE 1476265 Can I get Nallasopara location Or not because… https://t.co/cr9qwl5xDn

location_on

Mumbai

schedule

Invalid date

20%

RT @AishahAmin8: Ladies, tolong la jauhi/jangan kahwin dengan lelaki2 yang tak faham atau memang buat2 tak faham konsep consent. Find out w…

location_on

Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

schedule

Invalid date

20%

RT @BeautyskinbyMH: Bau sweet and long lasting! Apa tunggu lagi cepat gi beli skrang jugak. 🤩 Konfem tak menyesal punya lah. 😏 https://t.c…

location_on

43500

schedule

Invalid date

20%

@Aliaanoah Go pit! Org luar appreciate handmade craft & tak kisah spend on that!

location_on

종인이마음속

schedule

Invalid date

20%

RT @_qyyyy: Tengah diet ? At the same time craving for Chingu Topokki? Babe kenapa tahan tahan diri tu? Kan boleh make it with healthy way…

location_on

Damansara, Selangor

schedule

Invalid date

10%

RT @nabilahabdr: "free je" tak menahan tu 😭. Camni punya pesen pun ada ehh https://t.co/VU4iFE6nQb

location_on

Jitra, Kedah

schedule

Invalid date

-20%

RT @InjangNation: Dia lapar, dia marah, susah sangat ka nak permudahkan hidup dia? Tak cukup struggle lagi ka dia siap dah prepare nak orde…

location_on

straight sitting pls

schedule

Invalid date

-10%

omg harap tak cancel https://t.co/QsFAqVfaOg

location_on

𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙀𝙓𝙊

schedule

Invalid date

-10%

crystal pls crystal is my fav ever everytime i tak bukak GO for certain item ill go find crystal hehe https://t.co/2YlK2lJGMV

location_on

러비티 2기

schedule

Invalid date

-10%

RT @mell41_: no the thing is she was just asking her previous buyer/ trader what we did dgn her packaging& freebies smua tu. she didnt even…

location_on

3, 4, 5, 6, 7, 8기

schedule

Invalid date

-10%

RT @Zuliana_Azira2: I baru lepas buat giveaway untuk bagi bouquet chocolate dekat followers @zuliana_azira sekali i kena suspended 😂 Unt…

location_on

Dm for followback

schedule

Invalid date