40%

This is so malay student back when i was in Diploma dulu. Katanya “love yourself, dress to embrace” kahkahkah tapi… https://t.co/v6qPUSZ7XQ

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

30%

@jasli_jamil Hujan lagi eh sana? Haha i dah kat selangor laa tak dapek nak tolong

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

20%

RT @avenseenafauzi: @Noor_haizaA Not a big fan of him but: 1/ dont get whats the problem with the call button??? 2/ Post op, 4 hourly bp un…

schedule

Invalid date

10%

RT @HausofHilton: Boleh tak share Siapa kawan tu? Macam mana dia boleh komen specifically for this case? Dia tau ke vital signs terkini K…

schedule

Invalid date

10%

RT @matpida_: tipulah kalau tak pernah sentap dengan kawan sendiri but you choose to keep quiet cause you know it'll be a great war if you…

schedule

Invalid date

10%

RT @azraelaffendi: Freaks (2018) Citer ni kau akan curious kenapa lelaki ni tak bagi anak dia keluar rumah sepanjang hidup anaknya. Sela…

location_on

Kuala Lumpur City, Kuala Lumpur Federal Territory

schedule

Invalid date

-20%

RT @Rishabharyaz: Bada door Tak chale the kisi ke saath ab wapas lautne ki himmat nhi hoti #Shayari #shayri #dil #alfazmere #Sad

location_on

कानपुर, (महानगर)

schedule

Invalid date