30%

Hahaha comel betul reaksi muke ika ni..sis rindu la kt budak ni @hazwanihelmi xsbr nk p iftar ahad ni nk jmpa kesay… https://t.co/a6yyoFfb2i

location_on

Durian Sebatang

schedule

Invalid date

30%

Kelakar betul soalan dia mana nak cari ustaz adam lol. Comel act hehe. Well dah jumpa ustaz tu tapi dia tak sebaik… https://t.co/9Z4j600QrW

location_on

Perak, Malaysia

schedule

Invalid date

30%

khad is curious if shes cute or cuteHm bolehla. Idham lagi comel. https://t.co/Lllip0k9wy

location_on

Melawati

schedule

Invalid date

30%

Adik adik jiran sekalian, kte baru seminggu puasa awk dah main mercun bunga api bagai mcm esk nak raya 😂haha comel jeeee

location_on

Seoul, Republic of Korea

schedule

Invalid date

20%

@imzahsfri just like youuuuu comel <33

location_on

Starling city

schedule

Invalid date

20%

She is too cute. Comel teruk. Hahahaha

location_on

Klang

schedule

Invalid date

20%

@gom_comel Awww thanks sehaaa😆😆😘

location_on

mana mana lah

schedule

Invalid date

20%

RT @arylyna__: Tudung ollyssa by @AlyssaMinhad ni nampak exclusive weh even plain je 😭😫! Tagging dia pun comel + warna dia Allahu 😭😭😭 haih…

schedule

Invalid date

20%

Setiap kali facetime dengan sepet mesti selalu betul kan tudung, pastu sepet be like "udoh udoh le tu, dah comel mo… https://t.co/D1PXGo11mf

location_on

1505

schedule

Invalid date

-10%

RT @ayuniaznah: Eh tak blh lupa pandangan mata kay nmpk adam kat tmpt shoot td. Berseri2 kalau x salu kerut je wpon kerut tu comel ngat 😂#k…

location_on

Somewhere on earth

schedule

Invalid date