70%

@DLM_MD @ABCPolitics Wow, a radical Left doc? You can get help for your problem. In fact, a good brain surgeon may be the answer.

schedule

Invalid date

30%

@nnxhxzhx @yusraaaaaaaan Hihihi so what say you?! Btw tretinoin tu ada dlm krim malam yanko. Haha

location_on

#HALAMADRID

schedule

Invalid date

30%

Peliklah .....bila bangga diri org cakap acah perfect je and bila rendah diri people said tak payah la nak rendah… https://t.co/rSlyaxqgWV

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

20%

Sebenarnya lelaki ni nak ape ha ? Cuba cakap sikit . Bila cantik , dicurangkan . Bila hodoh , ditinggalkan . Aku s… https://t.co/MSRd2wqiUa

location_on

Barcelona, Spain

schedule

Invalid date

20%

RT @Fxmalaya: @zamirmohyedin Anti-Matter: atom yg; Proton: -charge Electron : +charge Mahal sebab cost nak buat and ada chance explosio…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

10%

@AriMelber McGahn is not Trump’s lawyer. You know that. But, Cohen flipping is a big deal.

location_on

So. California, way south

schedule

Invalid date

10%

RT @jijib0nk: Hai, umur dua puluh satu, lagi setahun dah habis degree, dah sampai Faith region dlm farcry5, boleh rap dan berpantun dalam s…

location_on

bandar bukit mahkota bangi

schedule

Invalid date

-20%

RT @AAfeeqahAnuar: How i miss the old me. Luar dlm happy ja. Fake sgt gelak aku skrg.

location_on

yolo

schedule

Invalid date