20%

@fishelbow @hnnhalyh better la kawin dalam makmal dari kawin dengan ada banyak mazhab cane nak eja nama dia tu APA… https://t.co/QdwThDBY7j

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Shah Alam

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Queens, NY

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Kelantan malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Ipoh

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Negri Sembilan, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Maldives

schedule

Invalid date

10%

RT @hadiqsuhaimi: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” are…

location_on

Setia Alam , Shah Alam

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Hawaii, USA

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Johor Bahru, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Terengganu, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

parallel universe

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Seoul

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

anywhere

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

10%

@fatinafiqah97 @rusyaidiroslann @wihaaaaaa Thanks akak! 💖 halah di hahahaha sorry lah sis duduk US tau eja nama omputih je 💅🏻 HAHAHAHAHAHA

location_on

United States

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Jitra, Kedah

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Grik, Perak

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Johor

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Stamford Bridge

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Tomorrowland

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Kuala Lumpur

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

konohagakure

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

KB-KTN

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Seremban, Negeri Sembilan

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Korea

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Kuala Lumpur Federal Territory

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Malaysia ✈ Korea #USM

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Kuala Lumpur City, Kuala Lumpu

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Johore, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Perak

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

kuala lumpur

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

BWN

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Seoul, Republic of Korea

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

nowhere but home

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

KGJB

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Heart

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

21 ㅡ KCH

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Malaysia 🇲🇾

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

United Kingdom

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

kuuuuuuu ala lumpur ke tu?

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

Kuala Lumpur City

schedule

Invalid date

10%

RT @hanisshahasyim: I can accept “gak” instead of “jugak” , “en” instead of “kan” . But “uat” instead of “buat” and “un” instead of “pun” a…

location_on

MY 🇲🇾

schedule

Invalid date

-10%

@I_Am_AreDib Ye saya la tu. Sorry la saya tak eja lg mcmtu 🙏🏻

schedule

Invalid date