60%

@annblhakhl Kau tak balik lg? Gigih do tunggu lucky draw haha

schedule

Invalid date

60%

Lol I dkt Terengganu happy with my family yg you guys masih gigih stalk I and kutuk tu spesis dengki ker? Kesian tk… https://t.co/QqGdMXclkv

location_on

KUL 🇲🇾

schedule

Invalid date

60%

RT @zulaihaanuar_: Lol I dkt Terengganu happy with my family yg you guys masih gigih stalk I and kutuk tu spesis dengki ker? Kesian tkde or…

schedule

Invalid date

60%

RT @zulaihaanuar_: Lol I dkt Terengganu happy with my family yg you guys masih gigih stalk I and kutuk tu spesis dengki ker? Kesian tkde or…

location_on

segar amat

schedule

Invalid date

60%

RT @zulaihaanuar_: Lol I dkt Terengganu happy with my family yg you guys masih gigih stalk I and kutuk tu spesis dengki ker? Kesian tkde or…

location_on

The Dark Side

schedule

Invalid date

60%

RT @zulaihaanuar_: Lol I dkt Terengganu happy with my family yg you guys masih gigih stalk I and kutuk tu spesis dengki ker? Kesian tkde or…

location_on

Kuala Lumpur Federal Territory, Malaysia

schedule

Invalid date

40%

@xholdbaby gigih betul scroll ig. i admire ur spirit sis

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

30%

@_asyhna @allkpop Haaa bagus la aku suka hahah😋Yee aku excited giler semalam. Gigih cari group chat tu tak jumpe🤣🤣… https://t.co/DDZtg16c9J

location_on

Manchester United

schedule

Invalid date

30%

Lrt its been so weird why dont they invite bangtan at all?? Like most atheletes interested in bangtan anyway this o… https://t.co/djPeEVecPw

location_on

yoonmin's heaven✨

schedule

Invalid date

30%

@FarahAdli Gigih, tapi kalau lapaq terketaq la jugak nak tunggu hahahah

location_on

north Malaysia

schedule

Invalid date

20%

yaa ampunnn. My bae being so sweet ...TIBERRR 😅😂. Gigih nya dia.. :’)) https://t.co/lozTM83NI5

location_on

Sepang.

schedule

Invalid date

10%

RT @Sentaplakausana: Kau gigih motivate orang,bagi dia semangat, taknak bagi dia down. Tapi bila part kau ,takda pun orang motivate just cu…

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

tak kisah sangat sebenarnya wish dari orang lain. Tp yg gigih edit sebegini rupa aku tabiklah😍 https://t.co/NyQr7NdbCx

location_on

serambi makkah

schedule

Invalid date

10%

RT @Sentaplakausana: Kau gigih motivate orang,bagi dia semangat, taknak bagi dia down. Tapi bila part kau ,takda pun orang motivate just cu…

location_on

Perak, Malaysia

schedule

Invalid date

-30%

Obsesi ku terlalu liar hingga tak ingat ada letih. Dibaliknya ada kau yang memberi senyum dan usapan kecil dirambu… https://t.co/J2r33tXiSo

location_on

ig:cindyalfitaaa

schedule

Invalid date

-20%

@Lishzack dah ancient noob apa lagi ? crusader gigih nie la noob

location_on

karmila's heart

schedule

Invalid date

-20%

@shashathoishi Tengah sabarkan diri sdiri. they dont do any wrong kot, plus past stories?? Why kita jadi bangang gi… https://t.co/Zy2t5SxeLr

location_on

忘れようとしている

schedule

Invalid date

-10%

RT @owlsblxck_: Busy macam mana pun,korang jangan ignore pasangan korang.Tak kisah la macam mana pun jgn ignore Yes, you all have your own…

location_on

not seoul korea

schedule

Invalid date

-10%

RT @owlsblxck_: Busy macam mana pun,korang jangan ignore pasangan korang.Tak kisah la macam mana pun jgn ignore Yes, you all have your own…

location_on

Earth

schedule

Invalid date

-10%

RT @owlsblxck_: Busy macam mana pun,korang jangan ignore pasangan korang.Tak kisah la macam mana pun jgn ignore Yes, you all have your own…

schedule

Invalid date

-10%

Anyway terbang RM372 format laptop, tukar hard disk, upgrade Windows, servis semua sekali harung. Gigih sis korek a… https://t.co/ihDXSiOzqe

location_on

Malaysiam

schedule

Invalid date

-10%

RT @owlsblxck_: Busy macam mana pun,korang jangan ignore pasangan korang.Tak kisah la macam mana pun jgn ignore Yes, you all have your own…

schedule

Invalid date

-10%

@xoudxxan_ Hahahahahaha gigih nak tgk crush sampai tgh malam pun sanggup tunggu

location_on

Kuala Lumpur Federal Territory

schedule

Invalid date

-10%

RT @owlsblxck_: Busy macam mana pun,korang jangan ignore pasangan korang.Tak kisah la macam mana pun jgn ignore Yes, you all have your own…

schedule

Invalid date

-10%

RT @qashahthegreat: Busy macam mana pun,korang jangan ignore pasangan korang.Tak kisah la macam mana pun jgn ignore Yes, you all have your…

location_on

malaysia.

schedule

Invalid date