40%

I'm not comparing, this one lucky guy is sooo sabar n cool, soft spoken, very respondsible... N sgt gigih! He said… https://t.co/iiYsByhZhU

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

30%

And don't even get me started. I know all of you guys secrets lol. You guys remember coming to the library before/a… https://t.co/ZsQ8sWixgj

location_on

ig : nadiahusni

schedule

Invalid date

30%

RT @sarahtae_97: I hv 10% coupon for this.. Anyone interested, dm okayy😂😂😂 I may even bagi pinjam my acc n japan address so boleh share em…

location_on

🇲🇾

schedule

Invalid date

30%

RT @sarahtae_97: I hv 10% coupon for this.. Anyone interested, dm okayy😂😂😂 I may even bagi pinjam my acc n japan address so boleh share em…

schedule

Invalid date

30%

Pastu gigih tau selfie sambil blindfold ni hahaha bukan selalu tau dapat gini. Tengok lah perangai kat belakang tu… https://t.co/hA4k5ds2Ax

location_on

Perlis-Terengganu-Melaka

schedule

Invalid date

30%

RT @nabbyzz_: Ok ni conversations my junior between stranger, dia gigih nak cari number my friend but salah lol aku terhibur 😂 https://t.co…

location_on

Kuala Lumpur Federal Territory

schedule

Invalid date

30%

RT @sarahtae_97: I hv 10% coupon for this.. Anyone interested, dm okayy😂😂😂 I may even bagi pinjam my acc n japan address so boleh share em…

location_on

HereIsGetAwayFrRL

schedule

Invalid date

30%

@AnisahZulfah Umume. Haha

location_on

Yogyakarta, Indonesia

schedule

Invalid date

30%

RT @sarahtae_97: I hv 10% coupon for this.. Anyone interested, dm okayy😂😂😂 I may even bagi pinjam my acc n japan address so boleh share em…

location_on

bts & svt ✨

schedule

Invalid date

30%

RT @sarahtae_97: I hv 10% coupon for this.. Anyone interested, dm okayy😂😂😂 I may even bagi pinjam my acc n japan address so boleh share em…

schedule

Invalid date

30%

RT @sarahtae_97: I hv 10% coupon for this.. Anyone interested, dm okayy😂😂😂 I may even bagi pinjam my acc n japan address so boleh share em…

schedule

Invalid date

30%

RT @sarahtae_97: I hv 10% coupon for this.. Anyone interested, dm okayy😂😂😂 I may even bagi pinjam my acc n japan address so boleh share em…

location_on

Worldwide :)

schedule

Invalid date

20%

I hv 10% coupon for this.. Anyone interested, dm okayy😂😂😂 I may even bagi pinjam my acc n japan address so boleh s… https://t.co/510OmREFC6

schedule

Invalid date

20%

gigih betul nak block semorang. yg tkde kaitan pun kena lol sangat. selalunya kalau jenis orang yg block orang ni s… https://t.co/NObss9q7hy

location_on

Damansara

schedule

Invalid date

20%

Terlampau bijak pun takleh juga. Mcm member aku sorang ni gigih nak makan dalam gelap pastu nak snap ha ambik gelap… https://t.co/0Re1OsxnK0

schedule

Invalid date

20%

Ya allah , punya gigih kita pull data last2 tak save 👏

location_on

Kedah, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @dieynxx: Kau gigih motivate orang bila orang down tapi bila time kau down kau gigih motivate diri sendiri je dan takda orang fikirkan k…

location_on

Terengganu, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @AlyaZamri: Yo. Dont throw out your worn out clothes at the dumpster, get rewarded when you recycle with H&M. Hashtag gigih and spring c…

location_on

KTN-BNGI-KJ

schedule

Invalid date

10%

Yo. Dont throw out your worn out clothes at the dumpster, get rewarded when you recycle with H&M. Hashtag gigih and… https://t.co/BCtCRl3gHN

schedule

Invalid date

10%

RT @AlyaZamri: Yo. Dont throw out your worn out clothes at the dumpster, get rewarded when you recycle with H&M. Hashtag gigih and spring c…

location_on

ÜT: 3.073119,101.583953

schedule

Invalid date

10%

aku dah cukup serabut do. yang kau gigih nak join serabutkan kepala otak aku apahal ?!

schedule

Invalid date

-40%

@Adamharithza_ @izzhtrmizi_ HAHAHAHA damn gigih ya amat

location_on

Shah Alam

schedule

Invalid date

-30%

I hate fever ! Bila demam ni selera makan dia lain mcm . Craving nk makan semua benda yg jauh² nak pi. Kalau kt r… https://t.co/GJc2InQq6G

location_on

George Town, Pinang

schedule

Invalid date

-20%

I tak pernah rasa nak putihkan kulit.. cantikkan yes. Putihkan no.. Kenapa nak rasa insecure bila kulit gelap..Mina… https://t.co/wYL9Tkwl7k

location_on

Kuala Lumpur

schedule

Invalid date

-10%

RT @mollyafou: Aku tak faham wei, dah tak suka tu block la apa lagi en? Ini gigih nak stalk apa semua. Aku diam pun aku kena juga. Apa masa…

location_on

Dalam kepala bapak kau

schedule

Invalid date

-10%

RT @AmirSykxs_: Busy macam mana pun,korang jangan ignore pasangan korang.Tak kisah la macam mana pun jgn ignore Yes, you all have your own…

location_on

Petaling, Selangor

schedule

Invalid date

-10%

RT @mollyafou: Aku tak faham wei, dah tak suka tu block la apa lagi en? Ini gigih nak stalk apa semua. Aku diam pun aku kena juga. Apa masa…

location_on

Saint Kitts and Nevis

schedule

Invalid date

-10%

RT @mollyafou: Aku tak faham wei, dah tak suka tu block la apa lagi en? Ini gigih nak stalk apa semua. Aku diam pun aku kena juga. Apa masa…

location_on

4.8519° N, 100.7416° E

schedule

Invalid date

-10%

Aku tak faham wei, dah tak suka tu block la apa lagi en? Ini gigih nak stalk apa semua. Aku diam pun aku kena juga.… https://t.co/GCBMFeb6dy

schedule

Invalid date