90%

Ang sweet ni andyyyyy hahahah ni kiss at ni hug ako tas sabi "oki lang yan haa, okii lang" hahah😂💖👶🏻

location_on

drei💛❣️

schedule

Invalid date

50%

RT @SyaheerAhmad: haa korang dah boleh start dm crush, mana tau tu jodoh kau. aku doakan korang berjaya. good luck! https://t.co/rizOwoq1Fo

schedule

Invalid date

50%

RT @SyaheerAhmad: haa korang dah boleh start dm crush, mana tau tu jodoh kau. aku doakan korang berjaya. good luck! https://t.co/rizOwoq1Fo

schedule

Invalid date

50%

RT @SyaheerAhmad: haa korang dah boleh start dm crush, mana tau tu jodoh kau. aku doakan korang berjaya. good luck! https://t.co/rizOwoq1Fo

schedule

Invalid date

50%

✨@NathanZo6 "For Rent: Man of your dreams" HAHAHAHA Thank you sa friendship natin eeee thankful ako sa mga kwentuh… https://t.co/SrmT7WIOtP

location_on

dalg

schedule

Invalid date

20%

RT @myarzk: Korang yang berani confess ni confident tu beli kat mana haa?!!!! 😭

location_on

Uitm SA

schedule

Invalid date

20%

Me watching football MAS vs KOR Mom: “haa which one would you cheer for today?” Me: “mom seriously? Imma malaysia… https://t.co/cFYtn8rxsx

location_on

911007x120408x140805

schedule

Invalid date

20%

@Nazia97776363 Y to put lot of brains Haa 😂😂😂can't people enjoy the show 😊

location_on

Hyderabad, India

schedule

Invalid date

20%

RT @mhdfarisaziz: Asyik baca sinopsis novel je kan. Haa ni sinopsis Alquran juzuk 30, meh kita pakat baca :) https://t.co/GRECQuFuHP

schedule

Invalid date

20%

RT @tanahmelayu98: Nak jawapan lembut2 haa ko gi la tanya dai wan tu Nak jawapan kelakar sikit tanya pu azman Nak jawapan garang sikit ha…

location_on

KBR

schedule

Invalid date

20%

Haa ! Oh this is rich ! 🤣🤣 https://t.co/gOda0i8YIO

location_on

Florida, USA

schedule

Invalid date

20%

@amalahamad_ @Beto_Kusyairy @azraeimuhamad Haa scene ni fav aku. Sweet.

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

20%

HA Haa😂😂😂😂 https://t.co/pCz6FTHfuk

location_on

Deneysville,Sasolburg,Ironside

schedule

Invalid date

-20%

Korang mesti rasa annoying kan kalau member korang tu nafas berbau cam longkang , haa kau sarankan member kau tu gu… https://t.co/uCbN5pD5T8

schedule

Invalid date

-10%

RT @cncobabyftmaca: Les he dicho que amo Richel? No? Pos lo digo ahora, amo Richel 😍😍😍😍haa @CNCOmusic #KCAMexico #CNCO #CNCOWNERS #JoelPim…

schedule

Invalid date