30%

RT @SantapanMinda: Org nk bagi duit kita kata "mcm best je"... org nk bg tazkirah kita kata "mcm bagus je"... via @imammudaasyraf #QuranHour

location_on

Kuala Lumpur Kuantan

schedule

Invalid date

30%

RT @fawwazzupp: GEMUK PN GEMUK LAH JANJI KAMI HAPPY. 😚😌😌😌 Waktu mula2 nak buat dress ni ramai yg kata hitam x sesuai sanding, gaun ni nampa…

location_on

Christchurch City, New Zealand

schedule

Invalid date

20%

RT @NeelsHolmes: Orang kata “fight for the things that you love”. Tapi bagi aku, kalau dia dah tak nak, fight macam mana pun. Tetap tak aka…

location_on

Kota Kinabalu - Shah Alam

schedule

Invalid date

20%

RT @nikmohdshariff: Org kata “dont assume, ask first” Sometimes we assume coz we don’t get the answer. It's better to know and be disappo…

schedule

Invalid date

20%

RT @NeelsHolmes: Orang kata “fight for the things that you love”. Tapi bagi aku, kalau dia dah tak nak, fight macam mana pun. Tetap tak aka…

location_on

Rawang, Selangor

schedule

Invalid date

10%

RT @kuasasiswa: "This is a country for Malays. We want Malays to be superiors...”, kata seorang demonstran anti-ICERD. Maaf, tiada mana-ma…

location_on

Kuala Lumpur Federal Territory, Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

RT @arcx13: Ni nama dia pandai lepas tu kata orang lain yang bodoh English. Sudah tak nak terima fakta, block kita pula Look at that soun…

location_on

Kuala Lumpur City

schedule

Invalid date

-10%

RT @sklokal: Kata Aji barusan: "Ini ada ribut apaan ya MAMA MAMA dari tadi sore? Gue dapetnya sms mama doang." https://t.co/LkjJRgwWRb

location_on

Indonesia

schedule

Invalid date

-10%

RT @sklokal: Kata Aji barusan: "Ini ada ribut apaan ya MAMA MAMA dari tadi sore? Gue dapetnya sms mama doang." https://t.co/LkjJRgwWRb

location_on

prdsdefkdnars

schedule

Invalid date