60%

RT @lmPostMalone: I don’t keep people close to me that I don’t trust. I’ll still love and wish the best for you, but on your side.

location_on

United Arab Emirates

schedule

Invalid date

30%

RT @Terluah: Mak always akan tanya "Sedap tak mak masak?" You know what mom, everything kalau dah nama pun air tangan ibu memang perfect…

schedule

Invalid date

30%

RT @Terluah: Mak always akan tanya "Sedap tak mak masak?" You know what mom, everything kalau dah nama pun air tangan ibu memang perfect…

location_on

Petaling Jaya, Selangor

schedule

Invalid date

30%

took this idea from @actually_mak because i thought it was cute sooooo like this tweet if you want a christmas card… https://t.co/DRCxOXVhXU

location_on

Toronto

schedule

Invalid date

30%

RT @Terluah: Mak always akan tanya "Sedap tak mak masak?" You know what mom, everything kalau dah nama pun air tangan ibu memang perfect…

location_on

Gombak, Selangor

schedule

Invalid date

30%

RT @Terluah: Mak always akan tanya "Sedap tak mak masak?" You know what mom, everything kalau dah nama pun air tangan ibu memang perfect…

location_on

Bumi

schedule

Invalid date

20%

Have you heard ‘Inner Peace - 11:9:18’ by Mak Matiks on #SoundCloud? #np #Instrumentals #HipHop #RapInstrumentals… https://t.co/z4GBwvNnMZ

schedule

Invalid date

20%

RT @Njeelinaidz: To dear people, kalau ada nampak kittens tu, jangan la ambik cmtu je. Kalau nak ambik, ambik mak dia sekali. Kesian mak ku…

location_on

| Pearl Island | Melbourne |

schedule

Invalid date

20%

Ada satu baby kucing kat v6 tu cute gila. Tapi takut nak amik sebab takut dia still susu dengan mak dia

location_on

Layang-Layang

schedule

Invalid date

10%

RT @budakbaikkkkkkk: You can call me rude if you want. But don’t ever say “mak bapak tak ajar ke” they do teach me. I’m the one who stubbor…

schedule

Invalid date

10%

RT @IMAKglobal: 🚨 @SanofiUS has been capitalizing on the growing population of people with diabetes, hiking the price of Lantus by 89% sinc…

location_on

Boston, Ma

schedule

Invalid date

10%

Really wish I was on a island for thanksgiving break🙃

location_on

North Carolina, USA

schedule

Invalid date

10%

Watching anime while drunk is the best thing ever... The best ever https://t.co/6kF64lTWk2

location_on

Corner Life and Drama, Earth

schedule

Invalid date

-70%

Dead ass tho https://t.co/44fZdHxbtU

location_on

Denver, CO

schedule

Invalid date

-30%

RT @IMAKglobal: People with diabetes are weighing in on how the drug pricing crisis affects them. The rising cost of insulin is out of cont…

location_on

California, USA

schedule

Invalid date

-30%

Pretends to be shocked 😅 https://t.co/A4ApZqMkqh

location_on

Corner Life and Drama, Earth

schedule

Invalid date

-20%

@weirdlessmac I miss you too Mak 🥰

location_on

Rusk, Tx

schedule

Invalid date

-10%

RT @lajoy1x: @twolb_ No. Dating is activity seeking a relationship by testing your waters with people you choose. Being in a relationship i…

location_on

Corner Life and Drama, Earth

schedule

Invalid date

-10%

@dream925fm swagz wait o! a resturance d xo called manager got d mind 2 call u & treaten u?Mak he no play wit our… https://t.co/RVOLauCRY3

location_on

Enugu,Nigeria

schedule

Invalid date

-10%

@CityBoy_MaK you dun brought that shit over here too lol 🤦🏾‍♂️

schedule

Invalid date

-10%

Bapak polisi ni kata gi balai settle sana, then sepupu aku whatsapp dekat org yg kami berurusan cancel ada hal must… https://t.co/75biakBk8c

schedule

Invalid date

-10%

My baby will be a year old in 3 months and still has NO TEETH 😅😂😂

schedule

Invalid date