60%

RT @mira_mea: Rupanua hrini da setaun aku kluar dri bumi langkawi, alhamdulillah lbih matang kat sni haha.. Y best maksu in da house 💘💘💘💘…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

60%

Rupanua hrini da setaun aku kluar dri bumi langkawi, alhamdulillah lbih matang kat sni haha.. Y best maksu in da ho… https://t.co/kOSXJz88Tz

schedule

Invalid date

30%

Patutnya aku stay sampai ptg semalam haha boleh jmpa kak ila, maksu and paksu

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

30%

@ainzeamlee maksu bukan masak ke? hahaha

location_on

1286

schedule

Invalid date

30%

Bang Khairil convo semalam jgk ke hahaha kalau tahu boleh jmpa maksu and family semalam 😂😂

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

30%

@mhh143 Bilo den jd maksu kau hahaha

location_on

Cheras, Selangor

schedule

Invalid date

30%

@husnot_ Hahaha rindu maksu pulak ahaha

location_on

Penang

schedule

Invalid date

30%

@Judin_doi Kahkahkahkah kuala krai larh din gi mari gi mari alik tu jugok spark pon . Sweet din gi tanam cili umah… https://t.co/lxfSZjVRdh

location_on

Dalam hati mak awak

schedule

Invalid date

20%

maksu was like ‘kakak tgh duk belajaq ni sambil belajar cari la calon’ and i was like “taknak la acuu dah penat nk… https://t.co/VSyF5J6l79

schedule

Invalid date

20%

I mintak break. And bf i ugut. Patutnya kalau dia tau akan jadi camni. Dia sebar je gambar² i sebelum ni. (I hope u… https://t.co/ElbM45Pcn8

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

Anak menakan wish birthday p sebut paksu plak. Nanti maksu cari paksu kat hampa nohhh... 😅

location_on

Kedah, Malaysia

schedule

Invalid date

-20%

RT @aliaastaman: Baby, look at you go. Young man. Where is the little boy scared of vacuums & who pronounced One Utama as one-two-mama? 😭😭…

location_on

Wales

schedule

Invalid date

-20%

Baby, look at you go. Young man. Where is the little boy scared of vacuums & who pronounced One Utama as one-two-m… https://t.co/Zb7WYCoJsl

location_on

Kuala Lumpur City

schedule

Invalid date

-20%

Anak sedara yg masuk dewan exam, makcik dia yg nervous mcm nak exam sekali. 😩 Moga dipermudahkan urusan anakanda… https://t.co/6DNs0RWWG7

location_on

Johor, Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

kalau aku taktahu la pa jadi kt budak ni hahahahahaahahahaha sejenis maksu yang garang . no ngade2 . https://t.co/YD5e487UaT

location_on

schedule

Invalid date

-10%

@Podopolin @kristiinainen No ei ole rahan puute jos ei jaksa :D aika äkkiä noi selviää kyllä jos on selvä soppari..… https://t.co/2EIbizC8Uw

location_on

Far away

schedule

Invalid date