30%

semoga jadi pribadi yg terbuka biar gak everyday is penat HAHA. kalo sakit kudu langsung bilang mama jgn ditahan dr… https://t.co/J4dR9fWEuE

schedule

Invalid date

30%

Dan ya, di KFC dan McD juga. That's great. Tunggu suami beratur lesan makanan boleh belek buku. Atau dah penat hada… https://t.co/IrTvBb0tZj

location_on

Kuala Lumpur, Malaysia

schedule

Invalid date

30%

Penat haha

schedule

Invalid date

30%

Taktau la tersalah pakai apa, makin teruk la kulit muka ni hahaha haih penat la nak jaga

location_on

Pahang Darul Makmur

schedule

Invalid date

20%

harini hari yg paling penat. dri pagi hingga kemlm busy. pape pon thanks because spent well your time with me at th… https://t.co/ApbvWveXqa

location_on

Buloh Kasap, Johor

schedule

Invalid date

20%

Penat la eczema ni . Buat habis duit je , bukan ada improvement pun .

location_on

Johor Bahru, Johor

schedule

Invalid date

10%

RT @msninx_: My big mood: Nak tidur all day sebab penat gila dengan perangai manusia & nak lupakan masalah yang tak pernah sudah

location_on

Kuantan, Pahang

schedule

Invalid date

10%

Penat jadi bodoh untuk you.Appreciate please 😂

location_on

ipoh perak

schedule

Invalid date

-20%

RT @hajarrazrii: Faham tak period pain ni dia menyebabkan extreme penat? Kau nak tahan sakit, kau nak kene datang kelas jugak, kau tetap ke…

location_on

Selangor, klang manchester

schedule

Invalid date

-20%

Pastu time aku xde duit ... semua nak mengelak ... complain aku asyik nak duit je .... ingat tak penat ke belajar .… https://t.co/Mhd6gDus5w

schedule

Invalid date