50%

RT @syirahxaisyah: dear juniors, its ok kalau tak puas hati dgn seniors (sbb biase la tu kan haha) tapi tweet trash about em is kinda rude(…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

40%

@MsTihaNurul @alifafiqm Tebuan tanah? Adakah sbb kata2 ku menyengat? Wow. Hahahahahha

location_on

Keluang

schedule

Invalid date

30%

@arifataillah Hahaha. Maybe lah kot. Aku sbb suka tgk alif satar sama.

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

30%

Menangis2 Adra nak tido tp aku xbwk masuk bilik hahaha. Sbb aku tgh tgk power rangers hahahahahaha

location_on

bandar enstek

schedule

Invalid date

30%

Nct 127 performed limitless sbb tu excited

location_on

bieberland

schedule

Invalid date

20%

RT @AinFaizaRiza: Ibu told me to sidai baju, kemas rumah, lipat baju & she didnt care how would I finish them all as long as siap so I did…

schedule

Invalid date

20%

RT @zulaihaanuar_: Ramai nya tanya mcm mana I boleh ada level confident tahap dewa bcs of ex majikan I dulu lawyer terkemuka dkt Malaysia I…

location_on

Ukay Perdana 5

schedule

Invalid date

10%

Mok gugok jantong aku dgar. Ng trus nangis. Ngis sbb lega. Even nya pdh nya agrees utk betekol/betunang ajak dlok s… https://t.co/hKqr4Et2hy

location_on

Miri, Sarawak

schedule

Invalid date

-30%

@IqbalSheikhAli @syafienazchenat Serius aku faham perasaan die sbb pernah alami ..

location_on

Trengganu, Malaysia

schedule

Invalid date

-20%

RT @CatFishzzi: “Elfira Loy ada lelaki lain” Kahkah if this is true, karma just serve sufian on his nerd ass. Dulu dia tinggalkan gf dia s…

location_on

somewhere

schedule

Invalid date

-20%

RT @CatFishzzi: “Elfira Loy ada lelaki lain” Kahkah if this is true, karma just serve sufian on his nerd ass. Dulu dia tinggalkan gf dia s…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-20%

RT @CatFishzzi: “Elfira Loy ada lelaki lain” Kahkah if this is true, karma just serve sufian on his nerd ass. Dulu dia tinggalkan gf dia s…

location_on

goldsand

schedule

Invalid date

-20%

RT @CatFishzzi: “Elfira Loy ada lelaki lain” Kahkah if this is true, karma just serve sufian on his nerd ass. Dulu dia tinggalkan gf dia s…

location_on

Pharmacy school

schedule

Invalid date

-20%

RT @CatFishzzi: “Elfira Loy ada lelaki lain” Kahkah if this is true, karma just serve sufian on his nerd ass. Dulu dia tinggalkan gf dia s…

schedule

Invalid date

-10%

RT @miss_smila: Don't cry kalau kau hilang seseorang yg tak syg kat kau. Kau tak rugi apa2 pun sbb yg rugi tu dia. Dia hilang seseorg yg be…

location_on

Yokohama City, Kanagawa

schedule

Invalid date

-10%

Sbb kan ko reti nk faham privacy org status org so pergi mampus lah kau situ tak pasal2 kena block

location_on

Ipoh Perak

schedule

Invalid date

-10%

RT @miss_smila: Don't cry kalau kau hilang seseorang yg tak syg kat kau. Kau tak rugi apa2 pun sbb yg rugi tu dia. Dia hilang seseorg yg be…

location_on

Pedas, Negeri Sembilan

schedule

Invalid date