50%

One thing i love about being seki, other than for getting college, jpk and staff gila friendly. Senang cita kebajik… https://t.co/y2k0wp9ujH

location_on

no one's fav

schedule

Invalid date

30%

@aguejo10 Choi mengantuk . Sbb tu lah . Kena paham kat dia hahaha

schedule

Invalid date

30%

tapi yg lagi best ni,aku saspek ada member aku mesti tak pecaya pasal 1mdb.. sbb dia mmg sayang giler dgn Najib.. a… https://t.co/j9fbdVpaSm

location_on

Republic Of Tiram

schedule

Invalid date

30%

@DillaSabbar Hahaha.. X reti makan oat.. So, ngunyah ni je.. Sbb sedap.. 😅

location_on

Kuala Lumpur

schedule

Invalid date

30%

Skg ni bla pgang henfon je msti rsa nk buat duit..rsa mcm nk juai mcm2..sbb rasa best nega on9 ni..

location_on

kulim kedah

schedule

Invalid date

20%

@Lailanjwa @WanMohdNazri too much sbb dorang menghina dan sebagainya . like kadang2 kata kpoppers gak solat la semb… https://t.co/LVnZxBNCkf

location_on

Taetae’s closet

schedule

Invalid date

20%

Really hope for anime sequel😭😭rewatch ep 1-366 again and again...nak sambungan mcm dlm komik tu,,tp lg panjang pon… https://t.co/Xn3js0ZEkq

location_on

malaysia

schedule

Invalid date

20%

@exogracia Td pon ramai yg tk dpt tangkap pastu dia slow sikit tp sari kena cepat2 gak sbb nk type tu ha lembab pas… https://t.co/c6EcOGqwFK

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

10%

@fidaeidris Hmm layankan je lah makcik makcik bawang. Aku dekat melaka lagi ni. Pray for me sis sbb esok ada jpj te… https://t.co/6CWggqNnW7

location_on

Petaling Jaya, Selangor

schedule

Invalid date

10%

@dygnuramalina_ Nooo la. This clout thingy sbb ada certain 아미 yg paranoid. C.puss is already famous and have his na… https://t.co/ehOZ6N4WCs

schedule

Invalid date

-30%

Hahahahha tiga kali si hariz ni warning aku. Suh diam. Sbb awek dia call. Hhahahahhaha

location_on

Kuantan, Pahang

schedule

Invalid date

-30%

@mrbaizen Kan!! Aku pun tak tau. I actually wanna work there sbb dia related to innovation and startups kan. Damn... terkezut iolls

location_on

Delusions

schedule

Invalid date

-20%

Its a little bit weird when you only stay at home cause you're in a holiday while waiting exam's result and also up… https://t.co/3Yw0PGS9Ne

location_on

Kota Kinabalu Sabah

schedule

Invalid date

-10%

RT @atirahjafri: kesian zayn muka dh lain mcm tu sbb ilaina ignore je dia #RahsiaHatiPerempuan

schedule

Invalid date

-10%

Bitter nye org2 yg balun free education ni. Topik hangat psl payment PTPTN. Kalau nk ikutkan bitterness aku ni, BR1… https://t.co/UAeaBQeY4p

location_on

Stockholm, Sweden

schedule

Invalid date

-10%

Hahdhrjdjjddjdmdmmd sial aku tgh makan boleh stop dulu la sbb nak gelak https://t.co/mDYhkkdyyK

location_on

Ampang, Wilayah Persekutuan Ku

schedule

Invalid date

-10%

@nurzayani__ @SyakirahDaud @nizazain A.. Ah.. Iman ad post dkt ig dia, dia ckp mcm sbb vivvy la dia resigned and at… https://t.co/Vfhyt8R9nx

location_on

Pinang, Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

kesian zayn muka dh lain mcm tu sbb ilaina ignore je dia #RahsiaHatiPerempuan

location_on

Perak

schedule

Invalid date

-10%

Bulan depan mesti broke af sbb ramai ajak berbuka sama2 hahahahhaha

location_on

New York, USA

schedule

Invalid date