50%

Super honest statement : aku cepat bosan dengan perangai org . Sbb tu aku suka menyendiri. Biar aku ambik masa nk kā€¦ https://t.co/qBqOAQiyUh

schedule

Invalid date

40%

@RealSukriEusoff Kalo main mata nnt I kena lempang ngan bini u. šŸ˜‚ But don't stop smiling, sbb senyum tu sedekah kan haha

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

30%

Aku xksah kau gay ke lesbian ke, ape ke as long kau buat kerja kau diam2, xguna or manipulate agama, I'm good withā€¦ https://t.co/121d4Vbm5N

location_on

Smallville

schedule

Invalid date

30%

RT @arepziq: Aku xksah kau gay ke lesbian ke, ape ke as long kau buat kerja kau diam2, xguna or manipulate agama, I'm good with you. Krja dā€¦

location_on

KJG - TRG

schedule

Invalid date

30%

RT @vanillacoklat_7: Cause i jenis yg tk suka nk gaduh or terasa hati lama2, sbb nnt fikiran jdi tk best and tk selesa klau nk communicate.ā€¦

location_on

Malacca, Malaysia

schedule

Invalid date

20%

Nak sport shoes baru tp tkde duit tp nak suruh abg belanja tp rasa bersalah sbb aku jenis demand namatey hahaha kesā€¦ https://t.co/yLJYNxcpkh

schedule

Invalid date

20%

RT @farhanaroslanll: Enjoy your student life. menangis tengah malam sbb give up nak belajar, yg badan penat sebab terkejar assignment, bergā€¦

location_on

Ampang, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

schedule

Invalid date

20%

RT @farhanaroslanll: Enjoy your student life. menangis tengah malam sbb give up nak belajar, yg badan penat sebab terkejar assignment, bergā€¦

location_on

Masjid Tanah,Melaka

schedule

Invalid date

20%

RT @farhanaroslanll: Enjoy your student life. menangis tengah malam sbb give up nak belajar, yg badan penat sebab terkejar assignment, bergā€¦

location_on

kuala lumpur , malaysia

schedule

Invalid date

20%

RT @adhamtrose: Thank you so much siapa yang post ni. Sbb aku tatau siapa. So thankyou so much https://t.co/De8rRbjLot

location_on

Subang Jaya, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

Yeah finally āœØ result sem 2 pun dah keluar šŸ™ŒšŸ¼ azam baru tk tercapai sbb B- masih bersusun šŸ˜­ but itā€™s ok still dpt mā€¦ https://t.co/ad3RQnRZHU

schedule

Invalid date

-20%

@Kinkypurr @raklugais @bixchboi Kena ban kat bigo sbb slalu belanja.. šŸ˜…

location_on

Wilayah Persekutuan Kuala Lump

schedule

Invalid date

-10%

Alaa menyampahnya nak demand org ckp terima kasih kat kau sbb kau buat kerja kau. Dude, you are paid to do your job.

location_on

Ann Arbor, Kajang.

schedule

Invalid date