30%

RT @fryld: @saravastiares More Than Words Is all you have to do to make it real Then you wouldn't have to say That you love me 'Cause I'…

location_on

Buenos Aires, Argentina

schedule

Invalid date

30%

Tgk nama contact person customer nie sama mcm nama si dia pun da buat kite senyum sorang2.. sbb mcm nk pi jumpa dye pulak.. hahaha

location_on

Ipoh, Perak, Malaysia

schedule

Invalid date

30%

Nanti alif syukri rasa tercabar sbb lagu dia tk kene puji. Nanti keluar lah tu lagu baru lebih kurang. Hahaha https://t.co/g8lobbDBSH

location_on

GBK

schedule

Invalid date

30%

@JonginWife91 @weareoneEXO Hahaha myna mals nk bawak. Concert punnnn tk bawak kak nad. So jual la bg orng yg betul2… https://t.co/SWCwmmIDLd

schedule

Invalid date

30%

@BVSHRVFI @meinmokhtar Nice sbb plain white. It is color psychology. Disebabkan small kitchen. So kite select white… https://t.co/NR1yu8nxpp

location_on

Putrajaya + Damansara

schedule

Invalid date

30%

@azmieraishak Sbb mindset lain2. Aku ni sebab nk cepat baik haha

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

20%

RT @wanaswm: Saya jenis yg suka baca tweet sy sendiri berulang kali. Terutama bila orang mula retweet dan like. Sbb sy takut: - sy tulis f…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-20%

RT @y4smintxs_: Bila kwn u tgh mengadu dia punya problem, u jgn compare problem u dgn dia. Sbb kes/kemampuan dia utk face the problem berbe…

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

-20%

RT @y4smintxs_: Bila kwn u tgh mengadu dia punya problem, u jgn compare problem u dgn dia. Sbb kes/kemampuan dia utk face the problem berbe…

location_on

Perak, Malaysia

schedule

Invalid date

-20%

RT @y4smintxs_: Bila kwn u tgh mengadu dia punya problem, u jgn compare problem u dgn dia. Sbb kes/kemampuan dia utk face the problem berbe…

location_on

Batu Pahat, Johor

schedule

Invalid date

-20%

RT @y4smintxs_: Bila kwn u tgh mengadu dia punya problem, u jgn compare problem u dgn dia. Sbb kes/kemampuan dia utk face the problem berbe…

location_on

Batu Pahat, Johor

schedule

Invalid date

-20%

@ozilmovement @roy86kg @arjuna_sepi87 @mashitahmnsr @ESabriena she has a bitter life. sbb tu mcm tu.

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-20%

@nasuharghh Takut confuse ahaha sbb dah tukar username :') yay!!! 💞

schedule

Invalid date

-10%

Dh terbiasa mkn hati, so bila kne ignore dh tk rse apa².. Positifkn diri sbb kau hidup pon bkn sbb diorg😇

location_on

Muar, Johor

schedule

Invalid date

-10%

Muka aku mmg sllau kena game ke..😂😂 mentang2 kau polis ekk sesuka hati sruh tulis no phone sbb takut pape jadi sena… https://t.co/qzX29ssnAm

location_on

Pahang, Malaysia

schedule

Invalid date