60%

Fanbase ini hanya untuk bersenang senang...so enjoy the fun with us~! #OtaWorldBOT

location_on

Otaku Planet

schedule

Invalid date

30%

ward dia lagi, lol senang. ward, ward pink, sweeping. dah settle. dota ward dia erm tak faham πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

location_on

Location

schedule

Invalid date

20%

@nashcabeyoo ok camni senang je, kasi selfie u ngan caption, " ha rindu tak rindu tak "

location_on

πŸ³οΈβ€πŸŒˆ

schedule

Invalid date

20%

@ani_kacak @azadbdrlhsm most welcome yah ! insyaAllah. kena usaha lebih sikit untuk senang. πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼😊 aku tuntut ayam penyet kau nnti. ahahahaha

schedule

Invalid date

-40%

Lama beno ni aku tinggalkan gitar classical aku, sampai piece senang pun boleh terkial-kial lagi, damn! πŸ˜‚

location_on

Kota Tinggi, Johor

schedule

Invalid date

-20%

RT @shashaabbas: Sampai satu tahap aku tak stalk kau dah. Aku delete no kau. Senang cakap aku block everything pasal kau. Aku nak kau tahu…

location_on

Terengganu

schedule

Invalid date

-10%

WOI DI TG BANYAK BIAS SENANG DAH DIRIKU πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

location_on

#TGfams

schedule

Invalid date