20%

RT @anwaqroslan: Peringkat cinta AlQuran : - 3 hari khatam 30 Juzuk (sehari 10 Juzuk ) - 6 hari khatam 30 Juzuk (sehari 5 Juzuk) - 10 ha…

location_on

Brunei

schedule

Invalid date

10%

RT @ashalostinhell: aku nak tanya korang tak rasa menyesal ke kalau ignore orang yang betul betul sayang kat kau?? like tiba tiba nanti sat…

location_on

Johor Bahru, Johor

schedule

Invalid date

10%

RT @ashalostinhell: aku nak tanya korang tak rasa menyesal ke kalau ignore orang yang betul betul sayang kat kau?? like tiba tiba nanti sat…

location_on

Kuala Lumpur City, Kuala Lumpur Federal Territory

schedule

Invalid date

10%

RT @ashalostinhell: aku nak tanya korang tak rasa menyesal ke kalau ignore orang yang betul betul sayang kat kau?? like tiba tiba nanti sat…

location_on

Johore, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @ashalostinhell: aku nak tanya korang tak rasa menyesal ke kalau ignore orang yang betul betul sayang kat kau?? like tiba tiba nanti sat…

location_on

Johor, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @ashalostinhell: aku nak tanya korang tak rasa menyesal ke kalau ignore orang yang betul betul sayang kat kau?? like tiba tiba nanti sat…

location_on

Johor - Shahalam

schedule

Invalid date

10%

RT @ashalostinhell: aku nak tanya korang tak rasa menyesal ke kalau ignore orang yang betul betul sayang kat kau?? like tiba tiba nanti sat…

location_on

Alor Star, Kedah

schedule

Invalid date

10%

RT @ashalostinhell: aku nak tanya korang tak rasa menyesal ke kalau ignore orang yang betul betul sayang kat kau?? like tiba tiba nanti sat…

location_on

Johore, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @ashalostinhell: aku nak tanya korang tak rasa menyesal ke kalau ignore orang yang betul betul sayang kat kau?? like tiba tiba nanti sat…

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @ashalostinhell: aku nak tanya korang tak rasa menyesal ke kalau ignore orang yang betul betul sayang kat kau?? like tiba tiba nanti sat…

location_on

Negeri sembilan

schedule

Invalid date

10%

RT @ashalostinhell: aku nak tanya korang tak rasa menyesal ke kalau ignore orang yang betul betul sayang kat kau?? like tiba tiba nanti sat…

location_on

Seoul, Republic of Korea

schedule

Invalid date

10%

RT @ashalostinhell: aku nak tanya korang tak rasa menyesal ke kalau ignore orang yang betul betul sayang kat kau?? like tiba tiba nanti sat…

location_on

Kemaman, Terengganu

schedule

Invalid date

10%

RT @ashalostinhell: aku nak tanya korang tak rasa menyesal ke kalau ignore orang yang betul betul sayang kat kau?? like tiba tiba nanti sat…

location_on

Johor Bahru, Johor

schedule

Invalid date

10%

RT @ashalostinhell: aku nak tanya korang tak rasa menyesal ke kalau ignore orang yang betul betul sayang kat kau?? like tiba tiba nanti sat…

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

@bunniestiger Pastiii nanti bulan depan tengoklah nanti i bagi sesiapa yg boleh adopt diorg ni 😔

location_on

Hoegaarden ☔

schedule

Invalid date

10%

RT @ashalostinhell: aku nak tanya korang tak rasa menyesal ke kalau ignore orang yang betul betul sayang kat kau?? like tiba tiba nanti sat…

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @ashalostinhell: aku nak tanya korang tak rasa menyesal ke kalau ignore orang yang betul betul sayang kat kau?? like tiba tiba nanti sat…

location_on

Kedah, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @ShuhadahAzman: Since ramai yang nak free serum mimpimika ni, I will pick randomly untuk sesiapa yang RT TWEET NI !!! Sampai 2k RT and…

location_on

Kedah, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @ashalostinhell: aku nak tanya korang tak rasa menyesal ke kalau ignore orang yang betul betul sayang kat kau?? like tiba tiba nanti sat…

location_on

Malacca, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @ashalostinhell: aku nak tanya korang tak rasa menyesal ke kalau ignore orang yang betul betul sayang kat kau?? like tiba tiba nanti sat…

location_on

wilayah merah kuning

schedule

Invalid date

-10%

RT @ayien_zmzm: Me : I dah move on . I tak crush kat sesiapa dah . .... tetiba crush lalu ....... Also me : https://t.co/pQ404eIjcz

location_on

Ipoh perak

schedule

Invalid date

-10%

Salam sis. Nak set no 2 lah sis. Sy cubajaya je ni. Semoga murah rezeki sis di pagi jumaat yg mulia ni. Xkisah la s… https://t.co/M7HZSkhC0d

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date