50%

RT @cikguzel: Enjoy our "BEST DISCOUNT" now! 💲💲 Our normal price - RM65/spsg. If korang purchase skrg, korang dah boleh jimat #RM6 utk sps…

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

40%

RT @catstants: @askmenfess boro-boro minta ke papa, gue yang mesti ngirim doa skrg :) lucky u whose papa still alive in this world.

location_on

Surakarta, Jawa Tengah

schedule

Invalid date

40%

Lmfao grup2 waiji buat jd poplr gk perlu cr busuk dgn ngeliatin jlkx grup lain spy mrk trknl juga keles,aiken udh d… https://t.co/hSlFDEQzOe

schedule

Invalid date

30%

@mhdizzuddin Tpi tu la . Anep tgk Sakit skrg . Maybe Dia tangguh dlu . Haha

location_on

Ipoh

schedule

Invalid date

30%

@pijishank_ Buat masa skrg fulltime ngail hahaha

location_on

Kuala Kuantan

schedule

Invalid date

30%

@QueridaTirah jln crite dia mungkin itulah yg btol2 terjadi skrg dan ade unsur2 illuminati. haha

location_on

Dungun / Bangi

schedule

Invalid date

20%

I liked a @YouTube video https://t.co/Zz7V35XEvf MARKSMAN KESAYANGAN YG DULU DEWA SKRG JARANG D PICK.. SEDIH !!

schedule

Invalid date

10%

RT @Sentaplakausana: 'Nak pergi tak kalau ex kawin?' Eh gila ke tak pergi. Mkn free siapa yg nk bg zaman skrg. ko pilih soal hati ke soal…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @Sentaplakausana: 'Nak pergi tak kalau ex kawin?' Eh gila ke tak pergi. Mkn free siapa yg nk bg zaman skrg. ko pilih soal hati ke soal…

location_on

Dungun, Terengganu

schedule

Invalid date

10%

RT @Sentaplakausana: 'Nak pergi tak kalau ex kawin?' Eh gila ke tak pergi. Mkn free siapa yg nk bg zaman skrg. ko pilih soal hati ke soal…

location_on

Terengganu, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @Sentaplakausana: 'Nak pergi tak kalau ex kawin?' Eh gila ke tak pergi. Mkn free siapa yg nk bg zaman skrg. ko pilih soal hati ke soal…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @Sentaplakausana: 'Nak pergi tak kalau ex kawin?' Eh gila ke tak pergi. Mkn free siapa yg nk bg zaman skrg. ko pilih soal hati ke soal…

location_on

Earth

schedule

Invalid date

10%

RT @Sentaplakausana: 'Nak pergi tak kalau ex kawin?' Eh gila ke tak pergi. Mkn free siapa yg nk bg zaman skrg. ko pilih soal hati ke soal…

location_on

sepang

schedule

Invalid date

10%

RT @Sentaplakausana: 'Nak pergi tak kalau ex kawin?' Eh gila ke tak pergi. Mkn free siapa yg nk bg zaman skrg. ko pilih soal hati ke soal…

location_on

Palau

schedule

Invalid date

10%

RT @Sentaplakausana: 'Nak pergi tak kalau ex kawin?' Eh gila ke tak pergi. Mkn free siapa yg nk bg zaman skrg. ko pilih soal hati ke soal…

location_on

London, England

schedule

Invalid date

10%

RT @Sentaplakausana: 'Nak pergi tak kalau ex kawin?' Eh gila ke tak pergi. Mkn free siapa yg nk bg zaman skrg. ko pilih soal hati ke soal…

location_on

Perak, Malaysia

schedule

Invalid date

10%

RT @Sentaplakausana: 'Nak pergi tak kalau ex kawin?' Eh gila ke tak pergi. Mkn free siapa yg nk bg zaman skrg. ko pilih soal hati ke soal…

location_on

Hogwarts

schedule

Invalid date

10%

RT @Sentaplakausana: 'Nak pergi tak kalau ex kawin?' Eh gila ke tak pergi. Mkn free siapa yg nk bg zaman skrg. ko pilih soal hati ke soal…

location_on

UiTM 🇲🇾

schedule

Invalid date

-30%

Kalau betul la kau pon tgh upset skrg, aku seronok sbb kau rasa apa yg aku rasa. sorry aku mmg jahat 🙂

location_on

kajang - penang

schedule

Invalid date

-20%

Skrg jaman dimana fakta tertutup dgn nonsense word. Lanjutkan saja, kami akan melihatnya. #iHeartAwards #BTSARMY… https://t.co/KAd81jlYlI

location_on

Indonesia

schedule

Invalid date

-10%

Seronok je tekan butang cancel bila da dpt call...da la dr pg call x angkat..pas tu aku cancel kan bila da dpt n sk… https://t.co/J1ImYaNuVv

schedule

Invalid date