30%

Lambat beberapa saat untuk RM10k. Tapi nampaknya soalan-soalan dia macam senang semua, so takde la rasa rugi sangat haha.

location_on

Petaling Jaya

schedule

Invalid date

30%

@princesgarfield @jasrulizwan Takde pape, takde pape. Hahaha

location_on

Shinagawa, Tokyo

schedule

Invalid date

30%

RT @sopiaaziz: Hello guys, sape berminat nak beli inai rambut organic, which means takde chemical & good for your hair. Halal, boleh bawak…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

20%

RT @Humanxsick: Student bijak dia pandai rolling duit. Dia buat dua cabang duit enjoy and saving. Yang kurang bijak dia takde cabang dah. G…

location_on

Paradise

schedule

Invalid date

10%

RT @SenawangTV: Korang ada yang suka Hiking tapi takde idea ? Ni min share port baik di Malaysia, ada rezeki boleh pergi. 🏕️ cc : discrove…

location_on

KUL

schedule

Invalid date

10%

RT @SenawangTV: Korang ada yang suka Hiking tapi takde idea ? Ni min share port baik di Malaysia, ada rezeki boleh pergi. 🏕️ cc : discrove…

location_on

Negeri Sembilan

schedule

Invalid date

10%

RT @SenawangTV: Korang ada yang suka Hiking tapi takde idea ? Ni min share port baik di Malaysia, ada rezeki boleh pergi. 🏕️ cc : discrove…

location_on

Penang

schedule

Invalid date

-40%

Fuck la. Da la duit takde. Pastu nak suruh aku bayar semua benda. Ingat aku gaji banyak sgt ke

location_on

Creative Bubble

schedule

Invalid date

-20%

RT @abstrakim: Paling jealous dengan member yang jenis 1)Letak kepala je terus terlelap 2)Tak pakai pencuci muka pun tapi muka dia flawles…

schedule

Invalid date

-20%

RT @abstrakim: Paling jealous dengan member yang jenis 1)Letak kepala je terus terlelap 2)Tak pakai pencuci muka pun tapi muka dia flawles…

location_on

PENANG 💕

schedule

Invalid date

-20%

RT @abstrakim: Paling jealous dengan member yang jenis 1)Letak kepala je terus terlelap 2)Tak pakai pencuci muka pun tapi muka dia flawles…

location_on

malaysia

schedule

Invalid date

-20%

RT @abstrakim: Paling jealous dengan member yang jenis 1)Letak kepala je terus terlelap 2)Tak pakai pencuci muka pun tapi muka dia flawles…

location_on

Kedah, Malaysia

schedule

Invalid date

-20%

RT @abstrakim: Paling jealous dengan member yang jenis 1)Letak kepala je terus terlelap 2)Tak pakai pencuci muka pun tapi muka dia flawles…

location_on

Johor Bahru, Johor

schedule

Invalid date

-20%

RT @abstrakim: Paling jealous dengan member yang jenis 1)Letak kepala je terus terlelap 2)Tak pakai pencuci muka pun tapi muka dia flawles…

schedule

Invalid date

-10%

And dari crush jugakla bila dah jadi stranger balik, aku down teroxx. And dia buat mcm aku ni takde perasaan

schedule

Invalid date