30%

@HannahCalmDown Ahhh you're still young hahah my last S-I-R was in 2012 :) I'm born and raised in Taiping btw haha… https://t.co/GotJZS9mRI

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

30%

@bernamadotcom Hahaha dulu apa yang PH tak kata dekat projek ni. sampah gila.. menang dengan fitnah byk oii PH ni k… https://t.co/6R81GHBL2J

location_on

Kelantan/Kuala Lumpur

schedule

Invalid date

20%

RT @ansfyni: Jarang aku cakap “ take caredekat orang, if kau dapat macam ni means, kau penting bagi aku .

location_on

Johor Bahru, Johor

schedule

Invalid date

10%

nevermindlah, just do whatever you want. ndakkan aku mau arah kau jangan dekat sama dia kan😂 tiada hak pula. besides, he's not even my- nvm

location_on

Los Angeles, CA

schedule

Invalid date

-50%

@KephyE Bitch, pass la sama dekat yang lain.

location_on

Pinang, Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

RT @Shahirrzz: Shahir jealous nye tengok perempuan cantik post selfie banyak dekat twitter. I insecure 😔 — Remember that the most beautiful…

location_on

Kuala Lumpur, Wilayah Persekut

schedule

Invalid date