100%

Happy Birthday @kianaaa_14! šŸ„³ I wish you genuine happiness. Ingat alwaaays, God Bless! ā£ļø https://t.co/TRkljfkge2

location_on

Winterfell

schedule

Invalid date

60%

RT @esclitoC: Ingat sa mga mag team live today at good luck sayo anakshie ko @vivoree. Labyu!

location_on

Batangas City, Calabarzon

schedule

Invalid date

20%

RT @GemArdent: @Criselda7841 @NurseYana @KissesDelavin Pareho po tayo, pero for Kisses po lumalabas po talaga tayo. I hope everything isā€¦

location_on

Republik der Philippinen

schedule

Invalid date

20%

RT @Dearayaan: ā € Pesan ibu : "Nanti, jika kamu menemukan orang yg kamu cintai, jgn pernah kamu sakiti haā€¦

location_on

New Asgard

schedule

Invalid date

20%

Nur imanina, ingat ni ha. Kurangkan marah marah tu https://t.co/TrlRrt0rED

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

20%

happiest birthday babeeeee ku!ā¤ so ayon thank you sa lahat. more birthdays to come and more candles to blow!šŸ’— iloveā€¦ https://t.co/iJgeCvzl14

location_on

djuliennee'sā™”

schedule

Invalid date

20%

RT @Dearayaan: ā € Pesan ibu : "Nanti, jika kamu menemukan orang yg kamu cintai, jgn pernah kamu sakiti haā€¦

location_on

Indonesia

schedule

Invalid date

-20%

RT @_zulhhh: Jangan ingat relationship je ada orang jealous, friendship pun ada tau

location_on

Darren

schedule

Invalid date

-10%

@alyaasyzna ā€œDont waste my timeā€ aku ingat lagi ayat ni hahaaha

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

RT @MaisarahMahmud: I ingat lagi dlu kawan i ckap 'sebelum kita nak reject orang, kita kena letak diri kita dekat tempat dia dulu'. Becauseā€¦

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

RT @MaisarahMahmud: I ingat lagi dlu kawan i ckap 'sebelum kita nak reject orang, kita kena letak diri kita dekat tempat dia dulu'. Becauseā€¦

location_on

MY

schedule

Invalid date

-10%

RT @MaisarahMahmud: I ingat lagi dlu kawan i ckap 'sebelum kita nak reject orang, kita kena letak diri kita dekat tempat dia dulu'. Becauseā€¦

location_on

Pastry Kingdom šŸ°šŸ„Ø

schedule

Invalid date

-10%

RT @MaisarahMahmud: I ingat lagi dlu kawan i ckap 'sebelum kita nak reject orang, kita kena letak diri kita dekat tempat dia dulu'. Becauseā€¦

location_on

Homebody person

schedule

Invalid date

-10%

RT @MaisarahMahmud: I ingat lagi dlu kawan i ckap 'sebelum kita nak reject orang, kita kena letak diri kita dekat tempat dia dulu'. Becauseā€¦

location_on

Kota bharu

schedule

Invalid date

-10%

RT @Yayaekah: @alyaasyzna ā€œDont waste my timeā€ aku ingat lagi ayat ni hahaaha

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

RT @MaisarahMahmud: I ingat lagi dlu kawan i ckap 'sebelum kita nak reject orang, kita kena letak diri kita dekat tempat dia dulu'. Becauseā€¦

location_on

Johor, Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

RT @MaisarahMahmud: I ingat lagi dlu kawan i ckap 'sebelum kita nak reject orang, kita kena letak diri kita dekat tempat dia dulu'. Becauseā€¦

location_on

Ampang

schedule

Invalid date

-10%

RT @MaisarahMahmud: I ingat lagi dlu kawan i ckap 'sebelum kita nak reject orang, kita kena letak diri kita dekat tempat dia dulu'. Becauseā€¦

location_on

Pahang, Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

RT @MaisarahMahmud: I ingat lagi dlu kawan i ckap 'sebelum kita nak reject orang, kita kena letak diri kita dekat tempat dia dulu'. Becauseā€¦

location_on

Ł…Ų­Ł…ŲÆ Ų²ŁˆŁ„Ų§ŁŠŁ†ŁŠ ā¤

schedule

Invalid date

-10%

RT @MaisarahMahmud: I ingat lagi dlu kawan i ckap 'sebelum kita nak reject orang, kita kena letak diri kita dekat tempat dia dulu'. Becauseā€¦

location_on

atas muka bumi

schedule

Invalid date

-10%

RT @MaisarahMahmud: I ingat lagi dlu kawan i ckap 'sebelum kita nak reject orang, kita kena letak diri kita dekat tempat dia dulu'. Becauseā€¦

location_on

Semporna, Sabah

schedule

Invalid date

-10%

RT @MaisarahMahmud: I ingat lagi dlu kawan i ckap 'sebelum kita nak reject orang, kita kena letak diri kita dekat tempat dia dulu'. Becauseā€¦

location_on

LGK

schedule

Invalid date

-10%

RT @MaisarahMahmud: I ingat lagi dlu kawan i ckap 'sebelum kita nak reject orang, kita kena letak diri kita dekat tempat dia dulu'. Becauseā€¦

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

RT @MaisarahMahmud: I ingat lagi dlu kawan i ckap 'sebelum kita nak reject orang, kita kena letak diri kita dekat tempat dia dulu'. Becauseā€¦

location_on

Bronx, NY

schedule

Invalid date

-10%

RT @MaisarahMahmud: I ingat lagi dlu kawan i ckap 'sebelum kita nak reject orang, kita kena letak diri kita dekat tempat dia dulu'. Becauseā€¦

location_on

šŸ‡²šŸ‡¾

schedule

Invalid date

-10%

RT @MaisarahMahmud: I ingat lagi dlu kawan i ckap 'sebelum kita nak reject orang, kita kena letak diri kita dekat tempat dia dulu'. Becauseā€¦

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

RT @MaisarahMahmud: I ingat lagi dlu kawan i ckap 'sebelum kita nak reject orang, kita kena letak diri kita dekat tempat dia dulu'. Becauseā€¦

location_on

Kuala Lumpur, Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

RT @MaisarahMahmud: I ingat lagi dlu kawan i ckap 'sebelum kita nak reject orang, kita kena letak diri kita dekat tempat dia dulu'. Becauseā€¦

location_on

Bandar Melaka, Malacca

schedule

Invalid date

-10%

RT @MaisarahMahmud: I ingat lagi dlu kawan i ckap 'sebelum kita nak reject orang, kita kena letak diri kita dekat tempat dia dulu'. Becauseā€¦

location_on

24 | Johor Bahru | Singapore

schedule

Invalid date

-10%

RT @MaisarahMahmud: I ingat lagi dlu kawan i ckap 'sebelum kita nak reject orang, kita kena letak diri kita dekat tempat dia dulu'. Becauseā€¦

location_on

Kota Bharu, Kelantan

schedule

Invalid date

-10%

RT @MaisarahMahmud: I ingat lagi dlu kawan i ckap 'sebelum kita nak reject orang, kita kena letak diri kita dekat tempat dia dulu'. Becauseā€¦

location_on

Selangor, MY

schedule

Invalid date

-10%

RT @MaisarahMahmud: I ingat lagi dlu kawan i ckap 'sebelum kita nak reject orang, kita kena letak diri kita dekat tempat dia dulu'. Becauseā€¦

location_on

MY

schedule

Invalid date