60%

@amirahyusoff09 Haha baiklah amirah, rasa bangga lah ada kawan cikgu ni🙌🏻 , all the best weyh

location_on

HOGWARTS

schedule

Invalid date

20%

Saya ada satu perangai bila ada duit hujung bulan lebih waima sedikit, akan top up kad kopibin dan stabak. Di suatu… https://t.co/P988sNW24c

location_on

KUL.

schedule

Invalid date

-20%

rasa macam nak drive somewhere far alone from here macam haritu and have a me time..then bawak balik foods for my h… https://t.co/YEfaLmOwhx

schedule

Invalid date

-20%

Rasa giddy lak kepala bila lama dah tak hisap rokok hekhekk

location_on

SEAHORSE CITY, [MYY]

schedule

Invalid date

-10%

RT @rabyyna: i rasa i dah takboleh bercinta kot, i feel empty

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

RT @rabyyna: i rasa i dah takboleh bercinta kot, i feel empty

location_on

Temerloh, Pahang

schedule

Invalid date

-10%

rasa macam nak dm crush ajak pergi photoshoot apip

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date

-10%

RT @vfescritor: Eu gosto é de gente intensa, que coloca o coração em tudo que faz e a energia chega antes do corpo. Gente de verdade e não…

location_on

Brasil - São Paulo - SP

schedule

Invalid date

-10%

RT @rabyyna: i rasa i dah takboleh bercinta kot, i feel empty

schedule

Invalid date

-10%

RT @rabyyna: i rasa i dah takboleh bercinta kot, i feel empty

schedule

Invalid date

-10%

RT @rabyyna: i rasa i dah takboleh bercinta kot, i feel empty

schedule

Invalid date