40%

RT @arieffsalim: Dear girls, jangan lah rasa down after tengok kecantikan orang lain, masing2 ada kecantikan yg tersendiri confident tu pen…

location_on

Kota Bharu Kelantan :)

schedule

Invalid date

30%

@lilianidullah @malinothman Ya , movie thai . Best u boleh p tengok jangan terlepass !! 🥰

location_on

Kedah, Malaysia

schedule

Invalid date

30%

Kawan perform exam pun dah bersyukur,happy tengok diorang happy 🙆🏻‍♂️

schedule

Invalid date

30%

RT @arlinabanana: Pernah tak you rasa bangga sangat with yourself for achieving something great tapi lepas bukak social media you tengok or…

location_on

Johor Bahru, Johor

schedule

Invalid date

20%

RT @blossomyeesh: I suka gila tengok lelaki yg layan mak dia dengan baik and sopan. Pastu layan budak-budak kecik. I was like YA TUHANNNN I…

location_on

Sarawak, Malaysia

schedule

Invalid date

20%

RT @blossomyeesh: I suka gila tengok lelaki yg layan mak dia dengan baik and sopan. Pastu layan budak-budak kecik. I was like YA TUHANNNN I…

location_on

Vancouver

schedule

Invalid date

10%

RT @itzmisya: Hello twitter. I nak mintak tolong korang. Kalau nampak pakcik ni please beli kerepek yang dia jual. I kesian tengok dia dah…

location_on

Selangor, Malaysia

schedule

Invalid date

-80%

RT @aswaliaaa: Pelik tengok Melayu is not as rage at Azeez Rahim as they are mad at Adib alleged killers padahal Azeez is trying to kill th…

location_on

Kuala Lumpur

schedule

Invalid date

-80%

RT @aswaliaaa: Pelik tengok Melayu is not as rage at Azeez Rahim as they are mad at Adib alleged killers padahal Azeez is trying to kill th…

schedule

Invalid date

-10%

RT @mdamirirfan: Selepas 9 tahun sejak karate kid keluar , aku baru tahu jackie chan ada fight scene 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ full vid ada boleh tekan ka…

location_on

Malaysia

schedule

Invalid date